Prima pagina Avortul chirurgical - Avortul la cerere DEZVALUIRI SOCANTE despre doctorii Ginecologi, Endocrinologi... Avort, Metode Anticonceptionale, Contraceptive, Sterilet, Prezervativ, HPV. Sindromul Post-Avort.Consiliere pre si post avort - Dr. Christa Todea-Gross - Cluj 9 Dec. 2008, Oradea 27 Feb. 2009

Ultimele articole

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!


Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Mesaje pe Twitter

DEZVALUIRI SOCANTE despre doctorii Ginecologi, Endocrinologi... Avort, Metode Anticonceptionale, Contraceptive, Sterilet, Prezervativ, HPV. Sindromul Post-Avort.Consiliere pre si post avort - Dr. Christa Todea-Gross - Cluj 9 Dec. 2008, Oradea 27 Feb. 2009 Imprimare
Scris de Administrator   

Dezvaluiri SOCANTE despre ce se ascunde in spatele usilor spitalelor, clinicilor de planificare familiala (family planning, planning familial, cabinete de planning) din Romania (dar si din strainatate).
Ce NU spun majoritatea doctorilor ginecologi, obstreticieni, medicii de planning familial, endocrinologii, dermatologii, medicii de familie despre despre avort, contraceptie, sterilet etc., bolile cu transmitere sexuala(BTS), bolile venerice, prezervativ, Sindromul Post-Avort. Dar si unde se poate gasi ajutor, consiliere pentru femeile care sunt insarcinate si nu stiu ce sa faca in aceasta situatie dar si consiliere pre si post avort.

Pentru mai multe detalii ascultati conferintele de mai jos.

Conferinta - Oradea 27 Feb. 2009

ASTRADROM a organizat in data de 27 februarie 2009, la ora 18, la Casa Armatei din Oradea conferinta intitulata "Avortul necunoscut" sustinuta de dr. Christa Todea-Gross din Cluj-Napoca.

Cu acest prilej a avut loc lansarea in Oradea a cartii "Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania" scrisa de dr. Christa Todea-Gross si pr. prof. dr. Ilie Moldovan (Ed. Renasterea, Cluj, cu binecuvintarea IPS Bartolomeu Anania).

Embed Embed this video on your site

Descarca fisierul original (53.50 MB)

Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."

Avortul chirurgical, avortul prin chiuretaj filmul explicit despre care se vorbeste in conferinta, este primul film de la:  CUM SE FACE AVORTUL ! - SOCANT - CEL MAI DUR FILM DESPRE AVORT.

Avortul ecografic, avortul prin aspiratie il puteti vedea aici: Strigatul mut . . .The Silent Scream . . .

Alte surse cu aceasta conferinta:
Arhiva Romania ProVita.org.ro - Dr.C.T.Gross-Conferinta.Oradea.09.mp3

Cateva extrase din subiectele discutate in conferinta de la Oradea din 27 Feb. 2009:

- Decese din cauza infectiilor cauzate de avort

- Sindromul Post-Avort ece este si cum se manifesta, cum se depisteaza, cum se trateaza, cum se vindeca din punct de vedere medical, dar si vindecarea din perspectiva spovedaniei.
Sindromul post-avort este o boala a sufletului...cum se vindeca sindromul post-avort in Biserica

- Sinuciderea indusa de Sindromul post-avort, indusa de deznadejdie, de suparare, sentimentul de vinovatie care apare fara nici un motiv

- Cum se poate vindeca sindromul post-avort

- Mame cu peste 20 de avorturi care sunt "epave sufletesti"....

- Dupa al-2-lea avort apare acea racire emotionala

- Avortul hormonal si chimic - Inducerea sindromului post-avort de catre contraceptive, schizofreniei cronice induse de pilula contraceptiva (caz real detaliat in conferinta cum s-a vindecat de schizofrenie dupa nastere, schizofrenia nu se vindeca asa spune medicina! detalii in conferinta cum salveaza copilul nenascut o viata mamei sale)

- Si barbatii pot sa aibe simptomele Sindromului Post-Avort de obicei barbatii ajung la alcoolism

- Medicii ginecologi sunt oarecum obligati in garzi sa faca avort, daca nu fac ei sunt obligati subalternii lor, unii ies din spital si-si deschid cabinetul lor ca sa nu mai fie obligati sa faca avort !

- Medicii ginecologi cad in depresie, uneori sunt chemati in garda voluntar si sunt obligati sa faca avorturi.

- Un parinte spunea ca un medic ginecolog isi pierde neamul dupa a 7 generatie...medicii ginecologi care fac avorturi...."nu sunt singura care am investigat treaba cel putin in Cluj"...despre doctorii avortionisti care isi pierd neamul...detalii in conferinta.

- Filmul avortul chirurgical

- Avortul hormonal, contraceptive

- Avortul chirurgical, Avortul terapeutic

- Avortul necunoscut: avortul prin contraceptive, pericolul contraceptivelor, pilula contraceptiva...."efecte secundare adica imbolnaveste trupul deja de tanar"....

- "Avortul hormonal are cealalta latura foarte periculoasa ca ne imbolnaveste fetele din liceu, ne imbolnaveste elevele fiindca cel putin in Cluj si ma indoiesc ca Oradea face exceptie,
sant tratate pentru orice fel de afectiune cea mai minora cum ar fi: tulburari de ciclu menstrual sau chiste ovariene, dureri premenstruale, sindromul premenstrual toate sunt tratate cu pilula ceea ce este o mare absurditate. Ganditi-va noi si mamele noastre aveam chisturi aveam tulburari de ciclu aveam de toate eram tratate cu antiinflamatoare....
Dupa 5 ani ani efectele secundare ale pilulei sunt definitive ! Chiar si dupa un an....Asta fac la consiliere la cabinetul din Cluj..."


Pentu detalii ascultati conferinta  de la Oradea.


Conferinta Cluj - 9 Dec. 2008

Embed Embed this video on your site

Descarca fisierul original (13.50 MB)

Pentru a salva pe calculatorul dumneavoastra fisierul original, dati click dreapta pe link si apoi alegeti "Save Target As ..." sau "Save Link As ..."


Cateva extrase din subiectele discutate in conferinta de la Cluj din 9 Dec. 2009:

Dr. Christa Todea-Gross este coordonatorul Pro Vita la Proiectul "Pentru Viata" din Cluj, proiectul este coordonat de catre Asociatia Filantropica "Christiana" din Cluj: www.PentruViataCluj.ro

Medic de familie pentru studentii din Cluj:

"...fiind medic la studenti sunt la dispensarul din Observator la studentii de la UTC de 2 ani. Inainte eram medic de familie in Grigorescu, inainte eram medic pediatru la spital..."
"...In momentul in care am observat ca nu se stie nimic despre contraceptive si sa stiti ca nu se stie nimic aproape, cel putin sunt colegi, medici care mi-au spus la un moment dat, si am fost la multe lucrari despre contraceptive, mi s-a spus la un moment dat dupa ce au citit capitolul V despre contraceptive ca de fapt si-au dat seama ca nu stiu nimic. De ce ? Am plecat in Germania si in Viena, desigur m-am intalnit si cu America la diverse congrese internationale Pro-Vita si am adunat materiale. In Romania nu erau materiale ortodoxe, n-aveam, Biserica ortodoxa n-a cunoscut Pro-Vita nu a fost nevoie daca stau sa ma gandesc anii trecuti bunicii nostrii nu cred ca-si avortau copii si aceste asociatii Pro-Vita nu erau necesare au devenit necesare la ora actuala mai ales dupa revolutie cand sa legalizat avortul. " (Decretul nr. 1 punctul 8 din 26 decembrie 1989 pentru liberalizarea avorturilor.) " Dar un pericol mult mai mare decat chiar si avortul chirurgical sa stiti ca-l constituie contraceptivele! Motiv pentru care am alocat o mare parte in carte acestui capitol.
Fiindca mi-am dat seama ca nu pot scrie doar 2 capitole care sunt rupte intre ele am introdus, am facut o introducere de cel putin 3 capitole ca sa intelegeti ce sunt aceste contraceptive si ce este avortul...

...Capitolul IV este un alt capitol introductiv in care cel putin pentru medici, colegi si farmacisti m-am gandit cel putin dar sa stiti ca si pentru publicul larg, pentru studentii altor facultati findca cu totii ati facut biologie, anatomie m-am gandit sa va descriu hormonii sexuali feminini naturali si artificiali. Fiindca la o conferinta cu Facultatea de Farmacie am fost intrebata in amanunt despre anumite probleme care oricum nu-au discutat la cursurile voastre. Si atunci am incercat sa arat care sunt hormonii sexuali feminini naturali si artificiali. Care e diferenta intre contraceptie si hormonii naturali. Este foarte mare. Care sunt asemanarile. Sunt foarte putine. Si de ce contraceptia nu este de fapt contraceptie si este un avort ascus...

...In capitolul VI am vorbit despre: Avortul sau pruncuciderea si urmarile lui. Nu doar fizice ci mai ales psihice si in special la tineri la eleve si studente.Am studiat mult Sindromul Post-Avort in urma consilierilor efectuate in 7 ani.

Capitolul VII aici continua, la care poate ca sunt un pic pretentioase dar m-am gandit ca va loviti de ele si cum fac mereu consilieri si tratament online " (www.PentruViataCluj.ro) " in fiecare seara in tara asta sunt foarte multi care intrebata de Avortul Terapeutic, conditiile in care se face avortul terapeutic, cauzele lui si atunci sigur nu am putut sa nu vorbesc si despre screeningul si diagnosticul prenatal si avortul terapeutic din punct de vedere medical crestin.

Capitolul VIII Fertilizarea „in vitro”(FIV) si diagnosticul genetic de preimplantare. Selectarea embrionilor sanatosi si „eliminarea” celor bolnavi.

Capitolul IX Homosexualitatea (inversiune sexuala / sodomie / perversiune sexuala) aici cand ajung la acest capitol fiindca vreau la fiecare capitol sa va spun cateva cuvinte. O sa vedeti ca am incercat si sper ca am reusit sa va arat cum a fost, s-a facut o evolutie in timp de 20 de ani de la homoxexualitatea ca boala la homosexualitatea ca normalitate. Cum de fapt comisiile de psihiatrie si medicii de psihiatrie au reusit sa scoata de sub incidenta bolii de homosexualitate sub presinunea anumitor asociatii si federatii din lume.

Bolile cu transmitere sexuala (BTS) ultimul capitol si Bolile proprii homosexualilor. Acest ultim capitol este si a 2-a parte a conferintei scurta despre bolile libertinajului sexual prevenire corecta si gresita. Aici m-am gandit sa va vorbesc in seara asta fiindca este problema de actualitate despre vaccinul Gardasil " (vaccinul anti-HPV, vaccinul impotriva virusului HPV - virusul papiloma uman) " si despre prezervativ care nu e o probema de actualitate dare despre care se stie prea putin.

Acum de la inceput o sa iau fiecare capitol pe rand foarte putine lucruri o sa va spun, dar o sa incerc cele mai esentiale care au lovit si lovesc in sanatatea voastra si mai ales nu neaparat dintr-o curiozitate, sau dorinta de a face un pacat ci din nestiinta, si din necunoastere.
Sunt multe lucruri pe care nu le cunoasteti sunt multe lucruri pe care nu le aflati si sunt multe lucruri pe care nu o sa le aflati decat poate din aceasta carte. De ce spun acest lucru. Sa stiti ca mi-a fost foarte greu sa editez cartea asta am scris-o de mult. N-am vrut s-o editez in Romania. Am vrut s-o editez in Germania. Motivele au fost multe. M-am temut la un moment dat sa editez cartea asta in Romania fiindca
va fi foarte controversata, va fi o carte care va provoca poate intr-un viitor poate apropiat sau departat anumite reactii din partea colegilor si mai ales a celor din diferite institutii care ne conduc fiindca mi-am permis sa dezvalui: compromisurile medicinii, greselile si argumentele alese ale medicinii folosite de cel putin din anii 1960 incoace de cand s-a inventat metoda contraceptive: pilula hormonala.

Intr-un final cel care mi-a dat avantul, a fost in februarie (2008) cand ma gandeam daca mai termin cartea sau n-o termin, sau ma duc in Germania si o editez acolo. Deja vorbisem cu cineva din Germania cu editura Christiana este si in Germania si in Elvetia de unde am aproape toate cartile. Nu sunt din Romania. Bibliografia este din Germania aproape toata. Pot sa va spun ca in februarie duhovnicul, parintele meu duhovnic
Vasile Tomesanu la un moment dat mi-a zis: <<Ei ce mai astepti?>> Si in ziua urmatoare m-am pus pe scris si am terminat-o in mai. In iunie am incercat s-o corectez cu multe obstacole, am avut foarte multe obstacole, cu cei care am corectat si la un moment dat am mutat cartea de la o editura la alta. In cele din urma cartea a fost editata in Cluj, la cererea arhiepiscopiei noastre. Am vrut s-o editez in Craiova. Oricum ma bucur ca am reusit s-o editez pe data de 2 Octombrie 2008 am avut lansarea cartii la manastirea Casiel " (este o manastire de langa Dej) " impreuna cu preasfintitul Vasile si cu toata Federatia Pro-Vita din Romania.

Intalnirea Federatiei Pro-Vita din Romania o facem de 2 ori, bianual o data la Pr Tanase " Nicolae (din Valea Plopului si Valea Screzii -  zona Valenii de Munte Jud. Prahova, circa 110 km de Bucuresti " si o data la o manastire. Atunci ne adunam absolut toti membrii asociatiilor Pro-Vita ortodoxe din tara si vreau sa spun ca 60% sunt preoti, teologi, doar 40% suntem medici, informaticieni, studenti si de alte profesii, majoritatea sunt preoti si teologi. Avem nevoie in asociatii Pro-Vita avem cu totii voluntari. Dar cum am facut cate o asociatie Pro-Vita in fiecare episcopie, aproape, din tara am avut nevoie desigur de o baza extraordinara ortodoxa, ca sa ramanem pe o linie pur ortodoxa sii din acest motiv la un moment dat chiar ne-am desprins de ProVita catolica " (Provita Media: www.ProVita.ro) " suntem intr-o conlucare foarte buna cu catolicii noi tinem conferinte si la catolici. De exemplu ma duc in Oradea la seminarul teologic greco-catolic unde am fost chemata de multe ori la conferinte. Ei deja folosesc cartea mea la cursurile lor. Deci au acceptat-o catolicii foarte repede dupa o zi de la lansare deja mi-au cerut cartea. Dar este un singur punct unde noi nu suntem pe aceeasi linie si o sa ajungem la ea...

...tot materialul bibliografic este adus din strainatate de la medici romano-catolici crestini. In momentul in care am observat ca la noi in tara nu se vorbeste si nu se scrie nimic despre contraceptie am avut nevoie de materiale foarte bine documentate nu am putut sa vorbesc si sa scriu impotriva cartilor noatre de medicina " (din Romania) " dupa care eu am invatat si invata si colegii mei la ora actuala studentii de medicina si farmacie...."

"...Putini din Romania au incercat sa ma ajute, medici crestini ortodocsii care sa fie totusi ginecologi sau endocrinologi pe linia mea nu am gasit. La ora actuala nu am gasit niciunul. Am gasit multi medici care m-au ajutat si ma ajuta, dar nu sunt de specialitate nici ginecologi nici endocrinologi. Ca sa scriu eu aceasta carte oricum in timpul meu liber am fost nevoita sa studiez alte 4 specialitati respectiv: ginecologia, endocrinologia, embriologia si genetica. Fara aceste 4 specialitati pe care a trebuit sa le restudiez, si in amanuntime, nu cum le-am invatat eu la facultate, nu as fi putut scrie aceasta carte niciodata. Din acest motiv nu o sa gasiti poate nici in viitor si nici eu nu ma astept sa vina multi medici sa comenteze careta sau sa rescrie, sau sa rescrie altceva. De ce ? Fiindca este nevoie de ani de zile de studiu. Eu am studiat 7 ani aceste 4 specialitati. Fiindca ganditi-va ca vine un ginecolog si-mi spune: << Ei de ce te bagi in treaba mea ?  Ai vorbit toata specialitatea mea. >>. La fel un endocrinolog. Endocrinologii stiti bine ca si ei prescriu contraceptivele in fiecare zi. La fel si ginecologii. La fel si altii...Nu doar ei, de exemplu medicii de familie. Medicii de familie de multe ori mi-au spus: <<Ei nu este pe masura noastra, nu specialitatea noastra. Nu te baga in ceea ce nu poti sa studiezi. >> Nu este adevarat ! Orice medic poate studia ceea ce am scis in carte.

Acum eu sper ca, cartea in primul rand nu am scris-o doar pentru colegi. Am scris-o pentru poporul crestin roman, am scris-o pentru crestinul de rand, pentru preoti, pentru teologi, si pentru oricine care doreste sa-si schimbe, si doresc din tot sufletul sa vad ca unii reusesc sa-si schimbe atitudinea in viata fata de anumite probleme foarte acute si periculoase din viata noastra pe care nu le cunoastem. Si in primul rand ma refer la contraceptive si la efectele lor secundare si faptul ca sunt abortive, ma refer fertilizarea in vitro care este sa stiti o fata necunoscuta a avortului. Ma refer la bolile venerice " (bolile cu transmitere sexuala [BTS]) " care sunt intr-o continua crestere si sunt un real pericol pentru sanatatea voastra fiindca duc la o sterilitate la ora actuala la baieti in crestere exponentiala. Sterilitatea este data o gasim la barbati mai putin la femei. Despre multe alte subiecte de bioetica de exemplu: diagnosticul prenatal, diagnosticul de preimplantare...Stiu ca sunt termeni greu de inteles dar o sa vedeti ca le-am descris in asa fel incat insa sa intelegeti despre ce este vorba. Fiindca la ora actuala ne lovim in fiecare zi de Avorturi Terapeutice si sa stiti ca de multe ori nu este nevoie de avort terapeutic, de multe ori nu este nevoie de avortul terapeutic...."
 
Alte subiecte discutate in conferinta:

- Avort (avortul chirurgical, avortul prin aspiratie, si alte metode de avort chirurgical)

- Avortul terapeutic

- Diagnosticarea prenatala

- Avortul hormonal si chimic

- Metode contraceptive, metode anticonceptionale care toate sunt avortive (pilule contraceptive, anticonceptionale, pilula de a 2-a zi, steriletul, vaccinuri contraceptive, plasturi cu hormoni, prezervativul si efectul avortiv al acestuia, spermicidele etc.)

- "...Prezervativul are o rata de esec foarte mare. TOATE prezervativele contin substanta toxica Nonoxynol-9, este un spermicid care se ambsoarbe de multe ori in sangele fetei(femeii) si care-i da reactii alergice pana la anticorpi impotriva spermei si nu o sa mai poti avea copii. Si daca o sa ramai insarcinata folosind prezervativul o rata de esec este de 14 la 100 ceea ce e mult, s-a observat, sunt studii multe facute ca da malformmatii la copii.
Si te trezesti cu un copil bolnav in timpul sarcinii si te intrebi: de ce ? Si folosind prezervativul, folosind prezervativul care nu este nu este deloc nenociv ! Sa stiti ca puteti ajunge la multe probleme. Prezervativul nu este asa cum se zice doar o metoda contraceptiva nici vorba..."

- Bolile cu transmitere sexuala: cum se manifesta, cum se previn bolile venerice, de ce induc sterilitatea la femei si mai ales la barbati (barbatii sunt cei mai afectati de sterilitatea indusa de bolile cu transmitere sexuala cu sanse minime sau nule de vindecare astfel nu mai pot avea copii)

- Bolile cu transmitere sexuala: cum se manifesta, cum se previn bolile venerice, de ce induc sterilitatea la femei si mai ales la barbati (barbatii sunt cei mai afectati de sterilitatea indusa de bolile cu transmitere sexuala cu sanse minime sau nule de vindecare astfel nu mai pot avea copii)


Eficienta prezervativului: care sa fie oare adevarul?

S-a stabilit posibilitatea infectarii cu HIV/SIDA si prin folosirea prezervativelor.
S-a constat ca prezervativul are microfisuri cu diametrul intre 5-50 microni iar virusul HIV (care declanseaza apoi boala SIDA) este mult mai mic (doar 0,1 microni).
Astfel, medicul ginecolog Prinz, din München, a stabilit prin calcule statistice ca 100 barbati infectati cu HIV/SIDA infecteaza anual 35 de femei, daca acestia utilizeaza in exclusivitate prezervativul.
Multi dintre cei infectati cu HIV nu sunt constienti de acest lucru, deoarece perioada medie de incubatie a virusului este de 10 ani!

- Conferinta despre Bolile cu transmitere sexuala (BTS), boli venerice tinuta tinerilor de un doctor recunoscut in SUA: IN YOUR FACE. DOCTORS FOR LIFE - Protectia prezervativului impotriva bolilor cu transmitere sexuala adevar sau minciuna? Despre bolile cu transmitere sexuala, bolile venerice: HIV, SIDA, Sifilis, Chlamydia, Gonoreea (blenoragia), Herpesul genital, HPV etc

Spre deosebire de HIV/SIDA, care se transmite prin fluidele corpului, virusul papilomatos uman (HPV) este o boala cu transmitere sexuala care contacteaza prin contact intim direct (de la piele la piele). Virusul papilomatos uman este una dintre cele mai raspandite boli cu transmitere sexuala din SUA. Cateva tipuri ale virusului papilomatos uman genereaza cel putin 90% din cazurile de cancer cervical.

Cancerul cervical este pe locul doi in ce priveste numarul deceselor de cancer in randul femeilor din lumea intreaga. In fiecare an, aproape 5000 de femei din SUA mor de acest tip de cancer.
(Consultanti stiintifici: dr.med. Rudolf Ehmann - Elvetia, dr.med. Antun Lisec - Croatia)
 
Un mic extras din:
-Stiati ca... Pilulele, Steriletul, Prezervativul...
- Extrasul preluat din cartea d-nei Dr. Christa Todea-Gross, carte bazata pe studii stiintifice stiute de zeci de ani, studii medicale, clinice, dovezi, marturii, etc. pe care o puteti descarca, downloada gratuit vedeti mai jos in acest articol.


 
- Sindromul Post-Avort (cum se manifesta, care sunt simptomele, cum se vindeca). Sindromul post-avort este indus nu numai de avortul chirurgical este declansat si de contraceptive, anticonceptionale, sterilet etc. !

 

- Sindromul Post-Avort (cum se manifesta, care sunt simptomele, cum se vindeca). Sindromul post-avort este indus nu numai de avortul chirurgical este declansat si de contraceptive, anticonceptionale, sterilet etc. !

- Vaccinul Gardasil, Vaccinul anti-HPV (vaccinul "impotriva cancerului de col uterin", HPV - virusul papiloma uman). Ce este HPV-ul, cum se manifesta si de ce NU HPV-ul declansaza cancerul de col uterin asa cum doresc, cum sustin firmele care produc acest vaccin Gardasil ! Cele 3 decese datorate de vaccinul Gardasil s-au intamplat dupa vaccinare, la cateva ore de la vaccinare. Efecte secundare: vaccinul da sterilitate si alte efecte secundare. 
Un medic renumit din America medic, director cercetator si medicul sef al celui mai mare institut de cercetare de cancer ginecologic. Vorbind in America a spus ca a fost: "Cel mai mare mare experiment din ultimii 100 de ani acest vaccin Gardasil." Ultimul studiu din 27 Noiembrie 2008 si alte studii.

- "I-am prins in cuvantul lor...am luat din Planning din ceea ce au zis ei si i-am contrazis chiar in cuvantul lor. Deci ei efectiv...spun mari minciuni "

- Ce nu stiu farmacistii....

- Ce sa faca un farmacist in ce priveste contraceptivele, prezervativele etc. ? Atunci cand vin diferite firme farmaceutice....

- "Toate efectele secundare ale pilulei pot sa apara foarte rapid. Pot sa apara practic la o zi doua ...bine apar cefaleea si greturi, varsaturi si spune medicul ginecolog:<< Organismul abia acum se obisnuieste. Ai rabdare, ai rabdare...>>
Intre timp in ficat se stoceaza toate toxinele, si nu mai ies, nu mai ies si trebuie sa va dau hepatotrofe...Pentru ca contraceptivele raman acolo...O enzima, proteina P450 din ficat este definitiv modificata de pilula! Nu-si mai revina niciodata si ea este cea care intoxica organismul, inclusiv de acei trombi. Stiti toti ce este P450 care sunteti la medicina.
Deci imi pare bine ca am gasit fiindca rar Planingul spune adevarul...aici au spus...cartea (de Planning) a ajuns....greu la mine....nici farmacistii nu ajungeti la Planing (cartea, sedintele de planninguri)..." 
 
- "HPV este un virus...Cancerul de col uterin nu e dat de virus, nu e dat de nici un virus, deci cancerul de col uterin este dat de o scadere a imunitatii colului uterin de la nivelul epiteliului colului uterin, are acolo o piele pe el, epiteliu ii spunem. Scaderea imunitatii are loc cand fumeaza tanara sau el ca si el ia HPV si baiatul, ca si pentru baiat Gardasilul an au vrut sa-l dea" (sa vaccineze si baietii cu Gardasil) era si pentru baiat.
"...Fumatul s-a demonstrat ca fumatul impreuna cu contraceptia...In sfarsit au fost de acord sa spuna TOT ca intradevar pilula, estrogenul favorizeaza cancerul de col uterin...v-am spus si in carte foarte frumos...Cancerul de col uterin ganditi-va ca nu se formeaza de azi pe maine vine fumatul, nicotina, provoaca, modifica fiecare celula din organism, printre care cea mai sensibila este plamanul si celula colului uterin sa stiti culmea...

Al doiea lucru este estrogenul din pilula, estrogenul ala sintetic de care v-am spus, hormonul sintetic de care v-am spus......si in momentul in care se produc aceste mutatii apare displazia, displazia inseamna modificarea colului uterin precancerigena, forma precanceroasa aceasta displazie este gradul 1, 2 si 3.... se trateaza si stadiul 3...100%.....s-a demontrat ca nu virusul face cancerul....2 biologi din Franta...ei au demonstrat virusul vine pe aceste celule, si infecteaza aceste celule deja modificate, precanceroase deci virusul nu infecteaza colul decat cand este el deja pregatit de nicotina si contraceptive si sterilet...si steriletul are pe el pilula...steriletul este un metal dar e plin de progesteron ca sa distruga copilul in caz ca el supravietuieste sa-l omoare ca progesteronul este avortivul de pe sterilet, steriletul nu e doar un metal...
....Acest virus HPV tulpinile 16, 18 intr-adevar vin pe leziunea aia si formeaza cancerul si atunci noi venim si inventam un vaccin ca sa distrugem HPV-ul in loc sa prevenim cancerul sa mergem direct la efecte sa intrerupem fumatul sau sa nu dam contraceptive, si inca un lucru foarte important sunt bolile venerice cele 3: candidoza, trihomoneaza, gonorea care duc si ele la leziunile astea precanceroase. Deci daca ai tu ai boli venerice ca nu esti cuminte...si baietii si fetele vin cu cate 1, 2, 3 nu cu una...cu 2, 3 ca au mai multi parteneri sau partenere...daca ai aceste boli venerice te miri ca faci cancer de col uterin! Ca si aceste boli venerice de fapt scad imunitatea. In momentul in care este scazuta foarte multa imunitatea locala, niste limfocite de acolo nu mai sunt in momentul acela vine virusul HPV. Si ganditi-va ca vaccinul asta a fost o mare << Gaseltnita >> cum se spune...si noi ne vaccinam fetele...multe fete au facut efecte secundare pana la moarte. Pentru ce ?
Studiul arata clar in 99,8% infectiile cu HPV indiferent baieti sau fete vi se vindeca 100%. Raman in procent foarte mic care nu se vindeca se cronicizeaza numai la fetele alea sau baietii aia la care dejea colul este pregatit si imunitatea este scazuta. Deci tot la alea care fumeaza, iau contarceptie si au boli venerice. La astia! Si cu vaccinul ce mai facem? Nu mai avem ce face.
Si la 10 ani prevenim...ce prevenim ? Peste 6 ani cand fetele incep activitatea sexuala deja nu mai au anticorpi, deja le-am dat degeaba vaccinul. Bine ca dam 500 de euro..."
 
Alte surse despre vaccinul impotriva HPV (virusul papiloma uman):
* Marea Britanie: O eleva a murit dupa ce a fost vaccinata “impotriva cancerului de col uterin”
* Anul trecut, o alta eleva, Ashleigh Cave, a paralizat
* Material informativ referitor la vaccinul anti-HPV, “Gardasil” (Silgard)
* Conferinta de presa Prof. Univ. Dr. Pavel Chirila: “SILGARD” (”Gardasil” in varianta americana), UN VACCIN CONTROVERSAT (vaccin destinat prevenirii cancerului de col produs de virusul papilomatos uman - HPV) - 25 Noiembrie 2008
* Imi vaccinez fetita contra HPV? Asociatia Provita - Filiala Bucuresti va ofera un material informativ despre vaccinul impotriva papilomavirusului uman (HPV).

In conferinta de la Cluj mai puteti asculta despre urmatoarele subiecte:

- Sindromul premenstrual, dureri menstruale...pilula nu previne sindromul premenstrual...

- Tratament naturist - fitoterapie - se poate la cabinetul d-nei Dr Christa Todea-Gross: http://www.pentruviatacluj.ro) pentru afectiunile feminine: chisturi, sindrom premenstrual, dereglari de ciclu, etc...fara a folosi anticoncepionale, contraceptive dearece acestea declanseaza steriliatea, cancerul de san si alte tipuri de cancere sau alte boli grave chiar fatale.CATEVA REMEDII NATURALE PENTRU VINDECAREA AFECTIUNILOR FEMININE:
  - 1. Gemoderivat de Zmeur - mladite indicatii: remediu al tulburarilor endocrine feminine (pubertate, dismenoree si menopauza), chisturi ovariene, fibrom uterin, sterilitate feminina, sindrom de hiperfoliculinemie premenstruala, mastopatie fibrochistica, metrite si vaginite, senescenta feminina.
      Tulburari neurovegetative premenstruale, tulburari ale libidoului. Arterioscleroza. Oligurie si litiaza urinara. Retentie hidrica. Acnee.   
      Actiuni: Organotropism pentru aparatul genital feminin; echilibreaza secretia hormonala ovariana; echilibreaza functiile axei hipotalamo-hipofizo-gonadice; regleaza metabolismul proteic si reechilibreaza valorile proteinelor serice; actiune antispastica uterina.
      Contraindicatii: nu au fost semnalate pina acum.
      Precautii: in sarcina si in perioada de alaptare (la indicatiile medicului).
      Sursa: http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=618
  - 2. Tinctura de Soc indicatii: (...) tulburari hormonale (asociate maladiei polichistice ovariene, fibromului uterin si mastozei chistice); (...)
      Actiuni: Depurativ-diuretica, puternic detoxifianta, expectoranta, sudorifica, usor laxativa, antalgica.
      Precautii: in sarcina si perioada de alaptare. La supradozare pot aparea stari de rau, greata, voma, arsuri epigastrice, obnubilare, insuficienta respiratorie, convulsii.
      Sursa: http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=662
  - 3. Tinctura de Fructe De Soc indicatii: (...) tulburari hormonale (asociate maladiei polichistice ovariene, fibromului uterin si mastozei chistice); (...)   
      Actiuni: Depurativ-diuretica, puternic detoxifianta, expectoranta, sudorifica, usor laxativa, antalgica.    
      Contraindicatii: nu au fost semnalate pana acum.
      Precautii: in sarcina si perioada de alaptare. La supradozare pot aparea stari de rau, greata, voma, arsuri epigastrice, obnubilare, insuficienta respiratorie, convulsii.
      Sursa: http://www.hofigal.eu/produse.php?id_prod=674
    
Pentru alte produse vedeti: www.hofigal.eu sau www.hofigal.ro

Sunt si alte companii care au produse fitoterapeutice cu extracte din fructe, plante medicinale pentru afectiunile ginecologice, cautati pe internet, intrebati cunoscutii etc. dar documentati-va bine in prealabil daca ingredientele sunt naturale si ce excipienti au (ce conservanti au daca sunt naturali si sanatosi).


- Uterul are memorie genetica ? Studiile arata ca da.

 

- Manipularea limbajului apare in cazul medicinii din anul 1960 care a fost studiata foarte bine de medici si farmacisti. Manipularea limbajului a dus la manipularea societatii...

- Candidoza este data de contraceptie

- Coitul intrerupt si  prezervativul au efecte medicale: depresie la ea, la femeie dar si la barbat... 

- Yasminul are o substanta foarte toxica, substanta da alergie, produce candidoza...

- Intrebare din conferinta:
" - Am urmat un tratament un tratament cu Diane timp de 6 luni.
  - Mult...(Dr. Christa Todea-Gross)
  - Prescris de medicul dermatolog pentru acnee, desi a avut efect acneea a reaparut. 
  - Normal totul reapare dupa ce opresti contraceptia, indiferent ce ai reapare totul. (Dr. Christa Todea-Gross)
  - Si acum ar trebui sa reincep tratamentul.
  - Pai daca vrei sa ramai sterila si sa ramai fara acnee...Nu stiu, ce sa zic...Pui in balanta sterilitatea si bolile cu acneea. Si acnea se poate trata oricum si altfel. (Dr. Christa Todea-Gross)
"

Alte subiecte discutate in detaliu de catre Dr. Christa Todea-Gross si raspunsurile date la intrebarile puse in conferinta le puteti asculta in amanunt in conferinta de la Cluj din 9 Dec. 2008.

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania, editura Renasterea - 2008, 445 pagini, ISBN 978-973-1714-45-5
Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan

Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei  Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autori: Dr.Christa  Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea 2008
CUPRINS

In loc de prefata...5
Introducere...8
Partea I Conceptiile medicale moderne si conceptiile medical–crestine privitoare la procreatie...17
Cuvant Inainte...19
Capitolul I Cand Incepe viata? La fecundatie sau la implantarea In uter a embrionului?...24
Capitolul II Dezvoltarea embrionara si fetala. Statutul embrionului...44
Capitolul III Ciclul menstrual si dereglarile lui datorate contraceptivelor hormonale...60
Capitolul IV Hormonii sexuali feminini naturali (estrogen si progesteron) si artificiali (pilula contraceptiva): sinteza si mecanism de actiune. asemanari si deosebiri...77
Capitolul V Metodele contraceptive si abortive. Efectele secundare despre care nu se vorbeste....99
Capitolul VI Avortul sau pruncuciderea si urmarile lui...166
Capitolul VII Sarcina cu risc crescut. Screening ul si diagnosticul prenatal. Avortul terapeutic...222
Capitolul VIII Fertilizarea „in vitro”(FIV) si diagnosticul genetic de preimplantare. Selectarea embrionilor sanatosi si „eliminarea” celor bolnavi...260
Capitolul IX Homosexualitatea (inversiune sexuala / sodomie / perversiune sexuala)...284
Capitolul X Bolile cu transmitere sexuala (BTS) si Bolile proprii homosexualilor...302
Bibliografie...362
Partea a II a Darul sfant al vietii si combaterea pacatelor Impotriva acestuia. Aspecte ale nasterii de prunci In lumina moralei crestine ortodoxe...371
Anexa...437

 
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.

Tirajul volumului este epuizat. Prin bunavointa autorilor, cartea este disponibila online, pentru documentare si uz personal.
Atentie: Autorii pastreaza toate drepturile asupra lucrarii. Reproducerea neautorizata, multiplicarea sau vanzarea lucrarii sunt strict interzise.

Descarcare/Download Carte - GRATUIT de aici: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania (PDF 4.78 MB)

Continutul prezentei opere constituie proprietatea autoarei Dr. Christa Todea-Gross si nu poate fi folosit integral sau partial sub nici o forma fara permisiunea acesteia, in concordanta cu legea nr 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Cartea nu este in stoc.

Sursa carte: Proiectul “Pentru Viata” - Asociatia Filantropica Medical Crestina "Christiana” - Pro-Vita Cluj

Alte surse de procurare a cartii, Descarcare/Download Carte - GRATUIT:
Asociatia "PRO VITA pentru nascuti si nenascuti" - Filala Bucuresti

Sursa: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/239-dezvaluiri-socante-despre-doctorii-ginecologi-endocrinologi-avort-metode-anticonceptionale-contraceptive-sterilet-prezervativ-hpv-sindromul-post-avort-consiliere-pre-si-post-avort-dr-christa-todea-gross-cluj-9-dec-2008-oradea-27-feb-2009

Share
 

Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.

Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa! - AdevarulDespreAvort.ro


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conceptionCopyright © 2018 Avortul si Contraceptia.
Copyright © 2018 Avortul si Contraceptia.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Sustinere - Promovare

Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

C A R T E

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si  crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din  Romania - Autori: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan  - Editura Renasterea 2008
Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT


Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009


AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor


Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)


Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

 

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Marsul Tacerii - 1 iunie 2010 - Pro-Vita Bucuresti

Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti  a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: Marsul Tacerii - Pro Vita Bucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar.

MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Vino la marsul pentru Viata!

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life).
Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro

Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia

Banner