Prima pagina Contraceptia - Anticonceptionale Sterilizarea barbatului si sterilizarea femeii. Sterilizarea si efectele secundare despre care nu se vorbeste.

Ultimele articole

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!


Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Mesaje pe Twitter

Sterilizarea barbatului si sterilizarea femeii. Sterilizarea si efectele secundare despre care nu se vorbeste. Imprimare
Scris de Administrator   
4. Sterilizarea barbatului si a femeii

Este cunoscuta de mult timp. Se realizeaza pe cale chirurgicala, deseori fara o indicatie medicala, si constituie un mijloc radical de evitare a sarcinii. Exista doua tehnici operationale: laparotomia, deschiderea cavitatii abdominale, si laparoscopia, interventie realizata prin examinarea vizuala a cavitatii abdominale. Penetrarea cu succes a abdomenului este asigurata in mare masura de tehnica noua a laparoscopiei, care face superflua laparotomia.

Efecte secundare

Interventia nu este lipsita de riscuri si aceasta mai ales in cazul femeilor, la care este necesara anestezia totala si deschiderea abdomenului, indiferent de metoda adoptata pentru sterilizare.

Pericole deosebite prezinta sterilizarea tubelor prin laparoscopie; dubla introducere a acestora in abdomen, fara control vizual, orbeste, poate produce, de exemplu, raniri ale vezicii urinare, intestinelor si pe traiectul vaselor sangvine .

Conform unui studiu intocmit de Royal College of Obstreticians and Gynecologists (1978) cota de cazuri cu complicatii este de 29,1 la 1000 de laparoscopii pentru diagnostic si de 40,6 la 1000 de laparoscopii de sterilizare.

Urmari pe termen lung ale sterilizarii

Sarcini extrauterine:

Acestea survin in urma unor esecuri in sterilizare. Diferite studii indica procente variind intre 13,6 si 90% din cazuri. Sarcina extrauterina dupa sterilizare tubulara este o complicatie foarte grava si constituie cauza a circa 10% din cazurile de deces a mamei.

Tulburari ale ciclului menstrual:

O serie de cercetari descriu in mod repetat tulburari menstruale de diferite tipuri: hipermenoree si dismenoree urmate de frecvente hysterectomii (20% mai multe hysterectomii dupa sterilizarea tubulara). Sindromul de soc la tampon apare accentuat mai frecvent la femeile sterilizate fata de cele nesterilizate.

Donnez si colaboratorii au „cercetat in 1981 functiunea luteica dupa sterilizare si au constatat la 54% din femei un nivel foarte scazut al progesteronului dupa electrocoagularea tubelor, comparativ cu numai 20% dupa sterilizarea cu clipsuri Kulka‑Clemens. Acest efect este atribuit intreruperii continuitatii arterei utero‑ovariene. Macar partial, isi gasesc astfel o explicatie si tulburarile menstruale mentionate mai sus. De curand s‑a formulat supozitia ca la femeile supuse sterilizarii tubulare apare cu frecventa mai mare carcinomul mamar; se poate lua in considerare si ipoteza ca aparitia carcinomului mamar este legata de tulburarile hormonale (dereglarea ciclului).

Tulburari psihice:

In 1978, psihiatrul Petersen semnala ca in jur de 5% dintre femei regreta interventia (de sterilizare). In 1986, literatura de specialitate vorbeste de 10‑15% — adica de doua pana la trei ori mai multe cazuri in 10 ani! Desi Petersen afirma ca majoritatea femeilor, barbatilor si a cuplurilor au senzatia unei despovarari dupa sterilizarea tubara, totusi, tot el subliniaza seriozitatea consecintelor psihice si considera: „Faptul real al dificultatilor scoate in evidenta cu pregnanta ca aceasta interventie in sfera sexuala este un act cu efecte profunde si care trebuie sa fie tratat cu toata seriozitatea; el impune explicatii deplin transparente, consiliere individualizata si o decizie bine cantarita”.

Referitor la urmarile nefavorabile, perceptia multora dintre persoanele interogate a fost contradictorie. Pe de o parte, se exprima energic satisfactie pentru rezultatele operatiei. Dar pe de alta parte, se relateaza si situatii nedorite consecutive acesteia, „negandu‑se insa, in general, legaturile interne cu operatia. Probabil este vorba aici de «satisfactie de justificare» cu ajutorul careia persoanele operate cauta sa‑si inabuse propriile indoieli sau scepticismul altora in absenta posibilitatii de a produce astfel de dovezi. Indoiala sporeste inconstient in forul lor interior, dand nastere la tulburari cu atat mai puternice”. In continuare, Petersen spune: „O cercetare foarte amanuntita pe durata unui an la un grup de femei din Zürich a furnizat o concluzie importanta, cu puternice valente generalizatoare: femeile cu sensibilitatea medie trec printr‑un fel de doliu tacut de 6 pana la 12 luni; ele trebuie sa faca fata in acest timp unei dorinte dupa copil care apare in mod repetat sub diferite forme (de pilda, «fanteziile de restituire», reprezentari mentale ale dorintei de a purta o sarcina, care ar fi un semn de sanatate psihica si de dominare sanatoasa a situatiei de contraceptie ireversibila). Femeile mai robuste psihic, puternic razbatatoare nu trec prin astfel de situatii. Cele nevrotice sau care au suferit tulburari sufletesti din diverse alte cauze isi refuleaza tristetea ‑ dar dezvolta in schimb tulburari sexuale si psihosomatice (cum ar fi simptomele unei sarcini)”.

O prognoza defavorabila au, dupa o serie de autori, acele femei la care sterilizarea s‑a produs asociata cu o operatie cezariana, cu un avort sau cu perioada de leuzie. „In general, atunci cand responsabilitatea proprie este inlaturata si este acordata unei alte instante de decizie si responsabilitate (medic, familie, autoritate oficiala etc.), cu atat mai mare va fi nemultumirea ulterioara. Din aceasta cauza, nemultumirea este mai mare in urma operatiei la indicatia medicala, psihiatrica sau eugenica, decat la cea din motive de planificare familiala. Cei afectati si‑au declinat responsabilitatea si transforma in tapi ispasitor medicul sau chiar indicatia impersonala.”

Pentru practica medicala este important faptul ca nici varsta subiectului in momentul operatiei si nici numarul copiilor proprii nu au vreo influenta asupra urmarilor psihice a contraceptiei ireversibile... Maturitatea personala si maturitatea deciziei pentru contraceptia definitiva nu se pot aprecia nici dupa numarul copiilor, nici dupa numarul anilor traiti.”

In ceea ce priveste libidoul, facem trimitere la consideratiile dezvoltate cu privire la inhibitorii de ovulatie, valabile in totalitate si aici.

Impotriva sterilizarii in perioada de lehuzie exista constatarea frecventa a asa‑numitor „sudden unexpected death”, respectiv „sudden infant death syndrome” (SIDS), adica brusca si neasteptata moarte a copilului, care survine in primul an de viata a acestuia.

Sintetizand cele de mai sus, putem spune:

Alaturi de argumentele impotriva sterilizarii in timpul lehuziei, rata mult prea ridicata a complicatiilor dupa sterilizarea tubara constituie un argument impotriva optiunii pentru aceasta interventie. Pe langa toate acestea, cresterea de doua‑trei ori in numai zece ani a repercusiunilor psihice ale interventiei arata ca nu ne este permis sa neglijam nici acest aspect al problemei.

In afara de aceasta, observam in ultimul timp o crestere a cererilor de refertilizare (procesul invers sterilizarii). Cea mai cautata este metoda coagularii (caile ovariene/trompele uterine sunt sudate in trei locuri situate alaturat). Dar cota de succese in refertilizare este inca foarte nesatisfacatoare.

Este insa demn de semnalat ca in anii 1986‑1987 ginecologii americani si‑au afirmat deschis consensul de a aplica pe viitor deosebit de restrictiv sterilizarea tubara.


<< Inapoi     Sus     Inainte >>Sursa: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/60-mijloace-anticonceptionale-mijloace-contraceptive-efecte-secundare-fatale-despre-care-nu-se-vorbeste-manipularea-limbajului-manipularea-societatii
Share
 

Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.

Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa! - AdevarulDespreAvort.ro


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conceptionCopyright © 2017 Avortul si Contraceptia.
Copyright © 2017 Avortul si Contraceptia.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Sustinere - Promovare

Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

C A R T E

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si  crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din  Romania - Autori: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan  - Editura Renasterea 2008
Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT


Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009


AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor


Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)


Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

 

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Marsul Tacerii - 1 iunie 2010 - Pro-Vita Bucuresti

Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti  a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: Marsul Tacerii - Pro Vita Bucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar.

MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Vino la marsul pentru Viata!

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life).
Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro

Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia

Banner