Prima paginaContraceptia - Anticonceptionale Pilula Anti-Baby. Anticonceptionale. Pilula Anti-Baby provoaca avortul timpuriu. Pilula Anti-Baby efectele secundare despre care nu se vorbeste.
Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.
Pilula Anti-Baby. Anticonceptionale. Pilula Anti-Baby provoaca avortul timpuriu. Pilula Anti-Baby efectele secundare despre care nu se vorbeste.
Scris de Administrator
5. Efectul depresiv asupra ovulatiei si cel de avort timpuriu exercitat de Pilula Anti‑Baby
5.1. Preistoria
In SUA, in anul 1943, chimistul Russel E. Marker este primul savant care reuseste sa produca progesteron pur dintr‑un extract de radacini de jam mexican salbatic. In 1951, o echipa condusa de George Rosenkranz si Carl Djerassi obtine din acelasi material de baza primul progestagen eficace pe cale orala, denumit Norethisteron.
In acelasi an, activista feminista Margaret Sanger, cu ocazia unei vizite in SUA, i‑a cerut lui Gregory Pincus, fiziologul principal de la Worcester Foundation, sa elaboreze noi metode de prevenire a sarcinii. Mijlocul trebuia sa fie „nedaunator, absolut sigur, simplu si practic, universal valabil si estetic”. Cinci ani mai tarziu, in 1956, Pincus, impreuna cu ginecologii John Rock si Celseo Garcia puteau deja sa anunte in revista „Science” primele incercari reusite de evitare a sarcinii cu o pilula combinata continand estrogen si progestagen
Rezultatele au fost verificate cu o serie de teste pe parcursul a trei ani in mahalalele din San Juan, Puerto Rico, pe un grup de 1308 femei care s‑au oferit voluntar. Pincus realizase prima pilula Anti‑Baby pentru evitarea sarcinii. Enovid‑10 se chema preparatul care, pe data de 18 august 1960, a fost pus in vanzare si care promitea femeilor absoluta siguranta impotriva unei sarcini nedorite. El continea o combinatie intre hormonul sexual feminin estrogen si progestagen, cu o doza de 85 micrograme estrogen.
De la bun inceput, savantii si medicii au fost unanimi in a considera ca acest nou medicament nu trebuie sa fie comercializat decat sub control medical strict. Pe atunci, se recomanda ca pilula sa nu fie administrata mai mult de doi ani consecutivi.
Desi doza era mult prea ridicata, totusi era insotita de reclama dibace care lauda calitatile de absoluta siguranta si de buna tolerabilitate si sustinea ca produsul nu este vatamator, pilula Anti‑Baby si‑a inceput mersul triumfal in jurul lumii, purtand valul care ascundea modul in care se realiza efectul scontat: luata fara grija si reflectie de catre femei, prescrisa de catre medici fara grija si reflectie suplimentara. A devenit mina de aur a vanzatorilor de pilule.
Deja in 1961, la un an dupa americani, patrundea pe piata „Anoviar”, prima pilula Anti‑Baby europeana.
Astazi, sunt 50, multe cu aceleasi substante in compozitie. Nu pot fi comparate in nici un caz cu cele din 1961. Continutul in hormoni, cu cele 85 micrograme de estrogen, era de circa 40 de ori mai mare decat cel din pilulele noilor generatii. Compozitia si dozajele au fost modificate si reduse in scopul diminuarii proportiilor efectelor secundare.
In SUA, tara de origine a pilulelor Anti‑Baby, s‑a produs un mare reflux de la mijlocul anilor '70, o miscare de retragere care se mentine si in prezent: vanzarile au scazut drastic, dupa ce comisia de supraveghere americana a avertizat impotriva unor grave efecte secundare ale pilulei cu hormoni. Numai cca. 1 din 13 din femeile intre 15 si 45 de ani din SUA mai iau pilula ca mijloc de reglare a sarcinii, adica un procent de numai 8%. Alta e situatia in Germania: aici 1/3 din femeile intre 15 si 45 de ani (deci 33% !) inghit regulat pilula. Pe tot globul, se apreciaza ca 60 pana la 80 de milioane de femei isi administreaza zilnic mijlocul de evitare a sarcinii. De pe la mijlocul anilor '70, numarul consumatoarelor de pilule a ramas aproximativ constant .
Preparatul hormonal „Pilula” este un preparat chimic, prin care se intervine intentionat in ciclul natural de reglare hormonala a corpului feminin, deconectandu‑l de la ritmul natural, cu efecte importante asupra intregului organism. Acest tip de produse chimice face parte din clasa steroizilor (de care apartin si preparatele cu cortizon), cu toate avantajele si dezavantajele lor.
Prin hormonii artificiali, pilula Anti‑Baby are efect asupra mai multor organe din corpul feminin, fie impiedicand sarcina, fie provocand avort timpuriu:
· asupra ovarelor, impiedicand eliberarea ovulelor (inhibitor al ovulatiei);
· asupra consistentei mucozitatii cervixului in colul uterin, ingrosand mucusul si astfel ingreuind sau chiar impiedicand inaintarea spermatozoizilor spre uter si trompele uterine;
· asupra tesutului mucoasei uterului, astfel incat implantarea vitala a ovulului fecundat in acest tesut nu mai poate avea loc si ovulul fecundat moare (inhibarea implantarii, deci efect de avort timpuriu);
· asupra trompelor uterine, in sensul ca ovulul fecundat este transportat atat de lent, incat nu mai ajunge la timp la implantarea salvatoare si piere (factorul tubar, tot efect de avort timpuriu).
Se discuta deja despre o corelatie cauzala intre scaderea artificiala a vitezei de transport a ovulului fecundat in trompele uterine (ceea ce determina epuizarea rezervei proprii de materii nutritive) si cresterea numarului de sarcini extrauterine (in trompele uterine). Ovulul fecundat, care si‑a epuizat rezerva de hrana inainte de a ajunge la implantarea in tesutul uterin, face o ultima incercare de supravietuire prin implantarea in tub.
Fara indoiala ca revolutia in prevenirea sarcinii (numita contraceptie) o datoram „inhibitorilor de ovulatie”. De fapt, aceasta formula verbala este un fals, pentru ca, asa cum am vazut mai sus, efectele pilulei Anti‑Baby nu se limiteaza la inhibarea ovulatiei si la modificarea mucoasei colului uterin, ci poate actiona si in sensul avortului timpuriu. Dar avand in vedere ca in literatura de specialitate a intrat in uz formula inhibitori de ovulatie (prescurtat IO), acest termen va fi folosit si de noi, in continuare.
Asadar, in cele ce urmeaza, formula inhibitori de ovulatie va fi folosita nu doar in sensul de impiedicare a ovulatiei, ci si in acela de avort timpuriu.
5.2. Efectul de inhibare a eliberarii ovulului
Inhibarea ovulatiei
Intentia initiala a inventatorilor pilulei era inhibarea ovulatiei prin imitarea procesului ciclic cu componente de estrogen si progesteron in doza ridicata. Tipurile de pilula produse la inceput corespundeau acestui model intr‑o mai mare masura prin continutul enorm de mare de estrogen si progesteron.
Efectele secundare obliga la micsorarea fractiunii de hormoni
Din cauza ratei inalte de efecte secundare obiective si subiective, fapt curand constatat, procentul de hormoni a fost micsorat continuu. S‑a indicat drept ideala o limitare a dozei de inhibitori ai ovulatiei de 0,05 mg ethinylestradiol, in timp ce fractiunii de progesteron nu i se dadea prea mare atentie. S‑a descoperit apoi ca, la o scadere in continuare a fractiunii de estrogen pana la 0,035‑0,030 mg ethinylestradiol, este absolut necesara asocierea in inhibitor si a unui progestagen nou produs, de exemplu desogestrelul. De altfel, este clar ca potentialul in progestagen trebuie sa fie corespunzator de ridicat. In ultimul timp, se vorbeste despre „doza de inhibare a ovulatiei”.
7‑10% ovulatii care strapung bariera
Scaderea numarului de hormoni a condus la o crestere a numarului de ovulatii care nu au putut fi impiedicate. Deja in anii '60 erau 7% cazuri, apoi 7‑10%. Dovada ovulatiilor penetrante la doze scazute de hormoni a fost facuta atat histologic, cat si pe cale chimica, in laborator. Astfel, Kurt S. Ludwig, in 1983 , relateaza asupra unor cercetari histologice asupra ovarelor aflate sub influenta inhibitorilor de ovulatie. El a gasit foliculi aproape gata de migrare in primele doua cicluri. Deja in 1985 el putea sa dovedeasca prezenta de corpora lutea in cursul primelor doua si, partial, in cursul celui de‑al doilea ciclu. Dar pe vremea aceea erau in uz doar inhibitori cu dozaje mari, astfel incat putem deduce ca in cazul preparatelor cu dozaje joase, ovulatia survine mult mai frecvent.
Un studiu din Olanda arata ca 30% din mostrele de foliculi erau de 18 mm sau mai mult, ceea ce corespunde unei marimi preovulatorii in stratul exterior. La aproape 60% din cazurile cercetate apareau cresteri foliculare. La 4% din cazuri s‑a presupus existenta unei ovulatii la doza de 0,03‑0,04 mg ethinylestradiol si diferite doze de progesteron. Corespunzator, s‑au furnizat si cote de esec. De exemplu:
‑ La preparatele trei faze – 1,87%
‑ La preparatele doua faze – 3,7%
‑ Minipilula – 13,7%
Pentru minipilula, Ludwig a gasit in mod regulat corpora lutea recente.
La preparatele‑trei‑faze nu se da ca sigura inhibarea ovulatiei. In unele conditii este posibil sa se produca in medie o ovulatie la fiecare 4 luni.
Dupa d‑na prof. Marianne Mall‑Häfeli, Basel, 1983 , in cazul preparatelor cu doze scazute de estrogeni si o doza de progestagen de tarie medie sau joasa, se constata in timpul tratamentului o situatie favorabila ovarului cistic: astfel, se pot observa in timpul administrarii de IO foliculi de curand deplasati, corpora lutea si implantari luteice. Determinari ale progesteronului pot dovedi prezenta ovulatiilor. Astfel de „tipuri de reactie” se pot explica prin cresterea initiala si apoi scaderea concentratiei de estrogen determinata de pilule tocmai in mijlocul ciclului de tratament. Aceasta poate actiona in sensul unei reactii‑inverse‑pozitive (feed‑back pozitiv), prin care se pot explica esecurile izolate semnalate (referirea se face la pilulele‑trei‑faze).
Pe langa aceasta, „combinatia cu Chlormadinon arata o putere de inhibare mai redusa decat la Diane. In consecinta, se constata cazuri de valori ale progesteronului mai ridicate in cursul tratamentului, respectiv la 3 din 29 de paciente. Explicatia acestei situatii ar fi ca in cazuri izolate se ajunge la ovulatie, formare de corpus‑luteum ”.
„Dar intrucat la cercetarea unor grupe mari de aplicare a Chlormadinonului nu s‑au observat produceri de sarcini, putem considera acest fapt drept o indicatie a efectelor legate de factori multipli ale inhibatorului de ovulatie. Chlormadinonul se comporta in doze mici similar cu progesteronul, adica mentine efectul inhibitor al estrogenului la nivelul hipofizar”. In felul acesta, Mall‑Häfeli indica actiunea de inhibitie a implantarii ovulului exercitata de pilula.
Dupa d‑na N. Van de Vange , intr‑un referat din iunie 1986, in tratamentul cu micropilula apar 4,2% cazuri de ovulatii ciclice si corpora lutea. In afara de acestea, ea mai scrie urmatoarele: „Pe baza cercetarilor intreprinse se poate concluziona ca siguranta contraceptiva a micropilulelor nu se sprijina pe inhibarea ovulatiei”.
5.3. Efectul de ucidere a ovulului fecundat
Impiedicarea implantarii
Impiedicarea implantarii se bazeaza pe modificarile secretorii ale endometrului si pe schimbarile regresive ale acestuia, in sensul secretiei insuficiente, transformari provocate de IO. Schimbarile regresive devin tot mai severe odata cu marirea duratei de administrare a „inhibitorului”. La tratamentul cu preparatele in combinatie se observa aproape totdeauna asa numita „secretie incremenita”, in care glandele sunt ingustate si in stare de nefunctionare, cu un aspect aproape de atrofie, iar stroma arata o reactie pseudodeciduala. Dupa administrarea constanta de preparate combinate de‑a lungul a mai multor ani stroma este de obicei a‑functionala si fibroasa. Femeile reactioneaza diferit la o administrare de lunga durata de preparate secventiale si pe trepte; in unele cazuri, si dupa multe luni de tratament, pot ramane semne de activitate secretorie a glandelor, dar in alte cazuri, dupa scurt timp deja, ele isi pierd capacitatea functionala cu o preponderenta reactie de stroma.
Diversi autori indica in literatura de specialitate efectul de impiedicare a implantarii ovulului exercitat de pilula:
· Mutscheler, de exemplu, scrie in al sau „Manual de farmacologie”: „Anticonceptionalele orale, chiar daca se mai produce ovulatia, impiedica totusi implantarea ovulului (intrucat inceteaza activitatea normala a endometrului)”.
· De asemenea Häussler : Directorul celei de‑a doua clinici universitare de ginecologie din München, prof. dr. R. Fikentscher afirma in referatul sau…ca la asa numitii inhibitori ai ovulatiei efectul de impiedicare a ovulatiei nu se realizeaza intotdeauna si in circa 7% din cazuri au loc ovulatii (Goldzieher, si Gual). Dar inca de atunci, din 10 decembrie 1967, prof. Fikentscher mergea cu rationamentul mai departe: „Nu este potrivit sa se considere tratamentul medical hormonal drept un inhibitor al ovulatiei, ci drept o potentiala impiedicare a implantarii”.
· Reprezentantii unei mari firme producatoare de hormoni admiteau deja in cadrul unui simpozion medical din 1967 ca la administrarea de inhibitori ai ovulatiei au loc pana la 67% emiteri de ovule si ca este deci posibila fecundarea, dar in continuarea procesului va fi, de regula, impiedicata implantarea ovulului fertilizat in uter.
· In acelasi sens, s‑a pronuntat si Haller, din Göttingen : „Folosirea termenului de substante care impiedica ovulatia pentru preparatele aflate in comert poate fi contestata in ceea ce priveste rigurozitatea ei”.
· Beller, Münster, 1979/80 : „Efectul abortiv al pilulei ‑ pilula si IUD = abortive timpurii”.
· In acelasi sens si Centrala Federala pentru Cercetare in Domeniul Sanatatii din Köln : „Inhibitor al ovulatiei care impiedica implantarea”.
· Taubert si Kuhl, in cartea lor „Contraceptie cu hormoni” (1980) : „Efectul de impiedicare a implantarii al aproape tuturor pilulelor”.
· Este de asemenea interesant ca in SUA, la Congresul „Federatiei Nationale a Avortului” (NAF ‑ National Abortion Federation) din 1985 , cu ocazia discutiilor asupra planificarii familiei s‑a ajuns la urmatoarea formula acceptata de Congres: „Nu va faceti iluzii. Pilula si spirala sunt abortive”.
5.5. Un alt efect ucigator al pilulei cu hormoni artificiali:
Factorul tubar sau transportul incetinit al ovulului fecundat in trompele uterine
Vom prezenta aici teoria conform careia motilitatea tubului este tulburata de anticonceptionalele hormonale si drept urmare este incetinit transportul embrionului.
In aceasta privinta, d‑na prof. dr. Mall‑Häfeli, Basel: „Actiunea pilulei este multifactoriala ‑ transportul tubar incetinit, el singur, conduce la imbatranirea ovulului si la impiedicarea dezvoltarii unui embrion viabil, asa cum am putut constata si la fertilizarile in vitro”. Adica, datorita faptului ca embrionul are de suportat un transport prea lent prin trompele uterine, el sufera anumite vatamari si in momentul cand ar trebui sa realizeze implantarea nu mai are capacitate vitala si moare. Efectiv „se usuca” pentru ca nu ajunge la timp la implantarea care i‑ar salva viata oferindu‑i substantele hranitoare necesare dezvoltarii.
De asemenea si din Schering ‑ Information : „Estrogenii si progestagenii influenteaza mobilitatea tubelor si astfel transportul ovulului, incat ovulul nu mai ajunge in timp util la endometriu pentru a gasi conditii favorabile implantarii. In afara de aceasta, se modifica si compozitia secretiilor tubului si, drept urmare, maturizarea ovulului.”
Informatii manipulate despre efectul de avort timpuriu al pilulei cu hormoni si al spiralei.
O definitie a omului, cu efect nimicitor.
S‑a cautat ani de zile sa se ascunda efectul de avort timpuriu al pilulei si al spiralei, stiindu‑se foarte bine ca o divulgare prompta a acestui fapt ar fi determinat multe femei sa se abtina de la folosirea pilulei.
Aceasta tactica face parte din arsenalul managementului si este sintetizata in formula „Verbal engineering precedes social engineering” (Manipularea prin limbaj ‑ manipulare a societatii).
Urmatorul exemplu ne arata aceasta foarte limpede: Un grup de ginecologi din mai multe tari intruniti in cursul anilor '60 „fixa” drept „inceput” al vietii omului implantarea, deci si definirea inceputului starii de sarcina incepand cu acest moment. In acest fel, primele 14 zile dupa fecundare raman fara nici o aparare. Pe vremea aceea, aceasta doctrina era importanta pentru modul de actiune abortiv al spiralei care era deja binecunoscut grupului respectiv. Aceasta priveste si inhibitori de ovulatie, al caror efect abortiv timpuriu il cunosc desigur si ei.
Dar si pentru fertilizarea‑in‑vitro/transferul‑de‑embion este aceasta granita a celor 14 zile de foarte mare importanta. Intr‑adevar, fertilizarea‑in‑vitro/transferul‑de‑embion lucreaza direct cu embrioni ca materie prima si in unele tari in acest interval de timp este permisa utilizarea embrionului in scopuri de cercetare. Iata de unde rezulta „largimea de orizont” a deciziei grupului.
Devine vizibila aici o foarte bine inchegata ideologie a valorii si non‑valorii pe care sociologa Gerlinda Smauz a sintetizat‑o, intr‑un text din 1983, in felul urmator:
„Cand trebuie ucisi oameni, li se atribuie mai intai prin definitie un statut inferior, non‑uman. Este si cazul fetusului: pentru a‑l putea ucide legal in trupul mamei, se decide ca nu i se vor recunoaste nici un fel de calitati specifice omului.” Ideea se aplica, desigur, si pentru oul omenesc fecundat pana la realizarea completa a implantarii, datorita faptului ca inceputul vietii omului s‑a hotarat, din motive pur utilitariste, sa fie considerat la sfarsitul implantarii. Intocmai cum remarca Gerlinda Smauz: pentru a cobori pragul care opreste uciderea celui nenascut, i s‑a atribuit un statut inferior, non‑uman, motivat de dimensiunile microscopice ale oului omenesc fecundat.
Atat in sperma barbatului cat si in celula‑ou a femeii se gasesc acele gene corporale si spirituale din care, prin unirea lor, rezulta oameni nou formati. Viata lor proprie are o durata limitata in timp. Numai prin unirea lor apare o viata noua. Stiinta biologica, in cercetarile ei, considera ca aceasta noua viata incepe odata cu fecundarea.
Informatie manipulata asupra cotei reale de esecuri ale pilulei
Avand in vedere datele expuse mai sus, siguranta pilulei moderne nu mai poate fi garantata. „Proverbiala” ei siguranta se clatina. Guttmacher‑Institut din New York a apreciat in 1989 ca procentul de esecuri ale pilulei este in prezent de 6%. Cei ce refuza pilula dovedesc acest fapt si noi cunoastem situatia din practica de zi cu zi. Siguranta in folosirea pilulei nu mai corespunde datelor oficiale, desi industria farmaceutica persista sa conteste aceasta realitate.
Cota ridicata de esecuri in cazul persoanelor tinere
Toate acestea devin o problema tot mai importanta pentru cei tineri. Pentru acestia cota de esecuri este minimum de doua ori mai mare decat pentru cei mai in varsta.
Ne speriem cand aflam ca in SUA la fiecare 30 de secunde o fata tanara (sub 20 de ani) este insarcinata. „Mai mult de o treime din cazurile de inceput de sarcina din SUA sunt la femei tinere, sub 19 ani. Este procentul cel mai ridicat din toata lumea.”
Dar mai noua este informatia ca in 18% dintr‑un numar de 51 cazuri de graviditate la tinere s‑au folosit inhibitori de ovulatie. Revista Selecta scrie despre protectia impotriva graviditatii la adolescenti: „Libertinajul sexual, inlesnit de pilula, pune o problema foarte mare celor tineri, neexperimentati in contraceptie: tot mai multe adolescente ajung gravide fara sa o doreasca, iar numarul de avorturi creste. Trebuie sa se insuseasca noi forme de evitare a sarcinii si sa se inventeze anticonceptionale de efect.” Si aici, iarasi, nerecunoasterea sau nesocotirea adevaratelor cauze ale raului.
Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com
Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE!
[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos] Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.
Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org
"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!
"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!
Video: Published on Jan 5, 2016
Vezi mai mult despreminciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.
"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului." (Jeannie W. French)
Marketing pentru genocid Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.
AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014
Titlu original: ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013 AbortionExploitsWomen.com
Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.
Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.
Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.
Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara.
Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.
„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life). Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.
Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro