Prima pagina Contraceptia - Anticonceptionale Anticonceptionale. Metode Anticonceptionale si riscul de Cancer: cancerul colului uterin (carcinomul cervixului), a tesutului mucoasei uterine, a ovarului, cancerul sanului, pielii, ficatului

Ultimele articole

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!


Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Mesaje pe Twitter

Anticonceptionale. Metode Anticonceptionale si riscul de Cancer: cancerul colului uterin (carcinomul cervixului), a tesutului mucoasei uterine, a ovarului, cancerul sanului, pielii, ficatului Imprimare
Scris de Administrator   
3. Riscul de cancer

Carcinomul cervixului: cancerul colului uterin


Numeroase lucrari indica o relatie intre inhibitorii de ovulatie si aparitia carcinomului de cervix.. Usoare modificari benigne apar retroactiv dupa intreruperea tratamentului cu pilula, iar cele mai pronuntate evolueaza spre un carcinom la 2‑3 ani dupa administrarea pilulei. Se poate constata o legatura a fenomenului cu durata tratamentului si taria pilulelor. Este important de semnalat ca fumatul a peste 20 de tigari pe zi sporeste in mod semnificativ (de 3‑4 ori) riscul de carcinom de cervix. Pentru dysplasia severa este raspunzator si alcoolul in cantitati mari.

In prezent, stim ca: Un carcinom de cervix se dezvolta cu atat mai timpuriu cu cat a avut loc mai devreme primul contact sexual, cu cat a fost mai murdar primul partener si cu cat are loc mai frecvent un schimb de partener.

Carcinom corporal: cancerul tesutului mucoasei uterine

Preparatele in combinatie cu dozaj mare ofera o protectie impotriva carcinomului corporal. Aceasta mai ales la femeile nulipare. Administrarea preparatelor secventiale si a tuturor celorlalti inhibitori de ovulatie mareste riscul de aparitie a carcinomului endometrului.

Intrucat in prezent preparatele cu dozaj ridicat abia de mai sunt oferite din cauza efectelor secundare cardiovasculare, efectul lor de protectie fata de acest tip de carcinom nu mai prezinta importanta.

Carcinomul ovarian: cancerul ovarului

Weis si colab. au aratat in 1981 ca administrarea de inhibitori de ovulatie timp de 4 ani sau mai mult are un efect de protectie impotriva dezvoltarii carcinomului ovarian.

Rosenberg si colab. au aratat in 1982 ca riscul de aparitie a cancerului ovarian scade proportional cu durata administrarii inhibitorului de ovulatie. Acest efect de protectie pare sa se mentina circa 10 ani dupa incetarea tratamentului cu inhibitori de ovulatie. Dar acest efect nu a putut fi stabilit cu o semnificatie statistica suficienta. Un studiu al Center for Disease Control din 1983 arata ca riscul de carcinom ovarian scade odata cu cresterea duratei de administrare a IO si ramane coborat mult timp dupa incetarea tratamentului. Autorii apreciaza ca mai mult de 1700 de cazuri de carcinom ovarian au fost impiedicate anual in SUA prin administrarea de inhibitori de ovulatie.

Dupa T. Rabe si B. Runnerbaum (1986), efectul favorabil al pilulei combinatorii, in sensul impiedicarii carcinoamelor de ovar si endometru, se bazeaza pe preparatele combinatorii cu doze mari, 50 g si mai mult, de ethinylestradiol avute in cazurile studiate de diversi autori. Este foarte posibil ca in folosirea micropilulelor efectul de protectie respectiv sa scada. Trebuie asteptate rezultatele unor studii pe scara mai larga.

Carcinomul mamar: cancerul sanului

Si aceasta problema este foarte controversata. Multe valuri au provocat lucrarile lui Pike si colab. (1981) si ale lui Pike (1983) , dupa care riscul de cancer de san este mai mult decat dublu la folosirea pilulei inainte de prima sarcina dusa la capat. Riscul este sporit si daca s‑a inceput tratamentul cu pilula inainte de varsta de 23‑25 ani. Proportional cu cresterea duratei de administrare creste semnificativ si riscul relativ. Exista chiar o dependenta de continutul de progestagen, si anume un continut mai ridicat de progestagen ridica si riscul. Insa riscul relativ scade dupa o sarcina purtata; dar rezultatele statistice nu sunt suficient de semnificative in acest sens. Alte studii, publicate in 1983, 1985 si 1986 se pronunta impotriva unei legaturi intre tratamentul cu inhibitori de ovulatie si carcinomul mamar, in timp ce, pe de alta parte, Meirik si colab. constata un risc dublu dupa 12 ani de administrare a pilulei.

Recent, un grup din Boston, Manchester si Oxford a putut stabili aparitia carcinomului mamar prin IO.

Joyeux, Montpellier, vede o legatura directa intre inhibitorii de ovulatie si carcinomul mamar. Intrucat acest tip de carcinom poate aparea uneori abia dupa trecerea mai multor ani, multe dintre cercetarile care neaga o astfel de legatura nu sunt semnificative si nu sunt indreptatite sa dea verdicte, pentru ca s‑au intins pe o durata de timp prea redusa. El mai spune: „In China s‑a produs o revenire la metodele naturale pe de o parte pentru ca sterilizarea si pilula sunt prea scumpe si pe de alta parte pentru ca s‑a constat o crestere a numarului de cancere la san.” Si mai departe: „Cancerul de san nu se manifesta chiar din primul an urmator administrarii de hormoni, ci zece sau chiar mai multi ani mai tarziu. De aceea nu se constata aparitia sa. In perioada actuala asistam la o crestere exploziva a cazurilor de cancer ovarian si de san, dar in Europa nu se vorbeste deloc despre acest fapt, spre deosebire de SUA unde tratamentul cu pilula scade extraordinar de rapid.”

Cancerul pielii

Beral si colab. au constat in 1977 ca femeile care s‑au luat timp indelungat inhibitori de ovulatie prezinta rate mai inalte de melanoame maligne si alte carcinoame ale pielii, decat femeile care nu au luat niciodata pilula. Cresterea numarului de carcinoame se limiteaza la membrele inferioare.

Holly si colab. au cercetat in 1983 legatura intre melanoame superficiale si tratamentul cu pilula. Intre 61 femei cu SSM, cele ce luau pilula de 5 sau mai multi ani erau mai des atinse de carcinoame decat celelalte. La o administrare a pilulei de 5‑9‑10 ani sau mai mult riscul relativ era de 2,4‑3,6. La o administrare sub 4 ani, diferentele practic nu mai exista. Se publica in continuare lucrari cu concluzii contradictorii asupra legaturii inhibitori de ovulatie ‑ melanom.

Cancerul ficatului

Dupa Forman si colab. 1986 , administrarea de inhibitori de ovulatie creeaza un risc relativ sporit de 3,8 ori de aparitie a carcinomului celulelor hepatice. Iar o administrare de 8 sau mai multi ani creste riscul relativ la 20,1 ori.

Neuberger si colab. au putut arata in 1986 ca folosirea de scurta durata a inhibitorilor nu e legata de un risc crescut de aparitie a tumorilor, dar la 8 si peste 8 ani factorul de risc creste de 4,4 ori.

Keiser si Pfeiderer in Manualul lor de ginecologie: „Printre femeile cu carcinom al celulelor hepatice predominante sunt cele ce au luat anticonceptionale orale.”<< Inapoi     Sus     Inainte >>Sursa: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/60-mijloace-anticonceptionale-mijloace-contraceptive-efecte-secundare-fatale-despre-care-nu-se-vorbeste-manipularea-limbajului-manipularea-societatii
Share
 

Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.

Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa! - AdevarulDespreAvort.ro


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conceptionCopyright © 2018 Avortul si Contraceptia.
Copyright © 2018 Avortul si Contraceptia.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Sustinere - Promovare

Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

C A R T E

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si  crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din  Romania - Autori: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan  - Editura Renasterea 2008
Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT


Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009


AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor


Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)


Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

 

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Marsul Tacerii - 1 iunie 2010 - Pro-Vita Bucuresti

Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti  a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: Marsul Tacerii - Pro Vita Bucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar.

MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Vino la marsul pentru Viata!

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life).
Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro

Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia

Banner