Prima pagina Contraceptia - Anticonceptionale Contraceptia ‑ Exista contraceptie sigura sau contraceptia da rateuri si provoaca avortul timpuriu, contraceptia are efecte secundare ? Efecte secundare fatale despre care nu se vorbeste.

Ultimele articole

DONEAZA - Ajutorul tau conteaza!


Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti)

Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" - Filiala Bucuresti a Asociatiei mama din Valea Plopului si Valea Screzii, Jud. Prahova (zona Valenii de Munte circa 110 km de Bucuresti) unde sunt si asezamintele de plasament familial Pro-Vita conduse de preotul Nicolae Tanase.

Mesaje pe Twitter

Contraceptia ‑ Exista contraceptie sigura sau contraceptia da rateuri si provoaca avortul timpuriu, contraceptia are efecte secundare ? Efecte secundare fatale despre care nu se vorbeste. Imprimare
Scris de Administrator   
Efecte secundare fatale despre care nu se vorbeste

Un bilant critic din punctul de vedere al unui ginecolog

Dr. med. Rudolf Ehmann (medic primar ginecologie/obstetrica la spitalul cantonal Stans, Elvetia, CH – 6370) in colaborare cu Otto Döpper

(Articolul de mai jos este textul largit si revazut al conferintei sustinute de dr. Rudolf Ehmann pe 22.09.1990 la Dresda, la Congresul international „World Federation of Doctors Who Respect Human Life”)

I. INTRODUCERE

Contraceptia ‑ binecuvantare sau blestem?

Contraceptia este inseparabil legata de starea moral‑spirituala a Europei si a aproape intregii lumi industrializate contemporane. Ridicata in slavi ca o mare binecuvantare de unii, condamnata ca un blestem de altii, ea a provocat mari transformari sociale si ideologice.

Ruptura intre sexualitate si procreatie

Pentru prima data in istoria omenirii s‑a ajuns la o despartire de mari proportii intre sexualitate si procreatie. Aceasta sciziune, apartinand pana acum doar sferei private, a navalit deodata in domeniul public. S‑a promovat un drept la uzul liber al sexualitatii conducand la sfaramarea tuturor hotarelor anterioare. Principiul placerii a capatat prevalenta fata de finalitatea biologica a sexualitatii, reproducerea. Valul de pornografie a pregatit teoretic acest proces, anticonceptionalele l‑au realizat practic.

Medicalizarea controlului sarcinii

In cadrul acestei desfasurari de fenomene, s‑a produs ceva cu totul nou: reglementarea conceptiei a ajuns sa fie aproape total medicalizata; medicul, protectorul vietii pana atunci, s‑a transformat pe negandite, si la inceput involuntar, intr‑un important factor de codecizie la impiedicarea vietii si un reducator al numarului de nasteri, iar lumea occidentala va avea de suferit inca mult timp de urmarile acestei situatii.

Medicalizarea nu s‑a produs din intamplare: contraceptivele moderne cele mai importante sunt „medicamente” in sensul cel mai larg al termenului. Adica ne aflam in fata unor mijloace care au efect direct pe o cale sau alta asupra organismului omenesc si a caror administrare trebuie sa fie monitorizata in mod obligatoriu de specialisti in materie. A fost de asemenea o noutate si faptul ca pentru prima data in practica medicala, produsele farmaceutice au fost folosite in stil mare nu sub prescriptie medicala, ci din alte motive.

Raul mai mic

Nu a fost prea greu sa se castige pentru acest proiect corpul medical, sugerandu‑i‑se acestuia si, de altfel intregii populatii, cuvantul de ordine „mai bine sa previi decat sa avortezi”. Extrem de putini au observat insa ca astfel se inlocuia diavolul cu belzebut. Pentru ca in acelasi timp a fost propagata ideea „raului mai mic”, nici ea nu si‑a ratat tinta. A actionat foarte insidios din primele momente si inca mai are efect.

Din cine este format lobby‑ul international

Avortul a fost propagat aproape concomitent in toate tarile occidentale, sistematic si gradat, cu toate mijloacele la dispozitie, inclusiv prin minciuna si manipulare verbala. In prima faza, au fost intentionat incalcate prevederile legale din domeniu, apoi acestea au fost inlaturate de factorii puterii legislative si astfel a fost distrusa constiinta asupra demnitatii inviolabile si a dreptului inalienabil la viata ale copilului nenascut.

Procesul formarii optiunilor parlamentare a fost „(re)structurat” cu statistici false. Iata cateva exemple de cifre false asupra avorturilor pentru Germania de vest si SUA:

1964: Pro familia: 1.051.000 avorturi.

1971: Stern: „Anual, in jur de un milion de femei se supun avortului. Sute din ele decedeaza, zeci de mii raman bolnave sau sterile”.

Adevarul arata cu totul altfel: in 1972, ginecologul Prof. H Kirchhoff, din Göttingen, aducea rectificarile de rigoare. Nu era vorba de 15.000 de cazuri mortale, ci pur si simplu de 97! C. Tietze, colaborator al Institutului american Allan Guttmacher si recunoscut specialist in 7 grupe stiintifice de lucru ale Organizatiei Mondiale a Sanatatii, in periodicul sau „Weltübersicht zur Abtreibung”, inregistreaza numai 4.900 avorturi in Germania in anul 1970.

Medicul american Dr. Bernhard Nathanson, odinioara personalitatea cu rol conducator in actiunea de creare a NARAL (Liga Americana pentru Dreptul la Avort), un medic care a efectuat personal peste 60.000 de avorturi si care se numara in prezent printre cei mai hotarati adversari ai avortului, ne arata acum in diferite conferinte publice cum au „(re)structurat” el insusi si alti protagonisti procesul formarii optiunilor democratice prin statistici false:

„Noi falsificam numarul avorturilor ilegale... Stiam bine ca numarul total al avorturilor ilegale din SUA se ridica aproximativ la cifra de 100.000. Insa cifra pe care o prezentam in mod repetat ‑ in mod repetat !! ‑ publicului si mediilor de informare era de 1mil. In urma avorturilor ilegale mureau anual intre 200- 250 femei. Cifra pe care o reluam constant si o furnizam mediilor de informare era 10.000. Aceste cifre incepeau sa marcheze constiinta publica in SUA”.

Dr. Nathanson descrie si o alta tactica:

„Tactica cea mai importanta si mai eficienta pe care noi, cei din NARAL, am folosit‑o intre 1968 si 1973 a fost «cartea (de joc) catolica»„. Adica :

1. atacuri si calomnii directe impotriva Bisericii catolice: inapoiata, reactionara, nu merge in pas cu vremea; si

2. falsa reactie a multor functionari din organismele bisericesti si a episcopilor catolici la aceste lovituri neincetate

Numai aceasta tactica ar fi indeajuns pentru a ne demonstra ca nu se poate lua in serios sloganul anticonceptionistilor „mai bine sa previi decat sa avortezi”. Dupa cum se vede, este vorba de acelasi lobby, adica cel al planificatorilor populatiei (de exemplu International Planned Parenthood Federation si altele). Daca s‑ar fi avut intr‑adevar in vedere anticonceptia preventiva, nu s‑ar fi propagat masiv si in paralel avortul, ajungandu‑se ca o consecinta directa a acestei presiuni asupra legiuitorilor la posibilitatea efectuarii de avorturi practic fara pedeapsa legala. Daca se urmarea promovarea prevenirii sarcinii avortul ar fi trebuit sa fie combatut pe scara larga.

Linia de unire intre anticonceptie si avort: copilul ca amenintare

Astazi o stim: anticonceptia si avortul se afla in stransa legatura. Nu numai in planul mecanismului de actiune (asa cum se va vedea in continuare), ci mai ales din punct de vedere ideologic si psihologic. O anticonceptie eficienta urmareste sa previna: Ceea ce trebuie sa fie impiedicat este tocmai copilul. Astfel se formeaza si se dezvolta intensiv o conceptie negativa despre copil, se cristalizeaza rapid imaginea copilului‑dusman. Dar intrucat in toate acestea este implicata sexualitatea, un instinct dominant al umanitatii, era absolut inevitabil ca sexualitatea sa ajunga rapid prioritara fata de copil. Copilul a devenit tot mai mult fenomenul nedorit ce insoteste sexul. Si atunci cand in ciuda anticonceptionalelor acest fenomen asociat se produce, el este respins si indepartat prin avort. Promotorilor contraceptiei le era bine cunoscuta realitatea ca nici un anticonceptional nu poate oferi garantie absoluta, ultima solutie fiind numai avortul. Astfel incat avortul este necesar ca asigurare a contraceptiei si tocmai de aceea este propagat in mod egal . Din cazul Californiei aflam ca 40% din cele 300.000‑500.000 avorturi dintr‑un an sunt legate de rateuri ale contraceptivelor. Deosebit de semnificativa este si observatia ca tocmai in tarile care au acceptat in stil mare contraceptia, numarul de avorturi nu numai ca nu a scazut, ci, dimpotriva, a crescut masiv exact in aceeasi perioada de timp. Iar in ceea ce ii priveste pe planificatorii populatiei, in final si ei il recomanda ca mijloc curent de „control al nasterilor”. In acest sens descifreaza cei mai multi medici infama inselatorie: „mai bine sa previi decat sa avortezi”.

Chiar Christopher Tietze, unul din leaderii planificatorilor populatiei, declara deschis in 1983:

„Intrucat avortul si contraceptia au ca scop comun evitarea nasterilor nedorite sau ratate, in masa populatiei, intre avort si practica anticonceptionala se instaleaza un inalt grad de intersanjabilitate acolo unde ambele sunt accesibile si perechile cauta sa controleze numarul copiilor si intervalul dintre nasteri. In astfel de societati, femeile care au practicat contraceptia au probabilitatea mai mare de a fi facut un avort decat cele care nu au practicat‑o. Avortul singur nu este o metoda eficienta a regularizarii sarcinii, dar isi sporeste semnificativ eficacitatea in urma extinderii uzului contraceptivelor, jucand rolul de mijloc de siguranta retroactiv.”

Cele mai recente statistici din Anglia dovedesc falsitatea teoriei mereu repetate ca folosirea anticonceptionalelor ar conduce la scaderea numarului de avorturi, teorie exprimata direct prin cuvantul de ordine „mai bine sa previi decat sa avortezi”. Anglia face parte dintre tarile cu cel mai inalt nivel de acceptare a pilulei: acolo 43% (!!) din femei iau pilula; aproape jumatate! Daca folosirea anticonceptionalelor ar conduce la scaderea numarului de avorturi, atunci cota de avorturi din Anglia ar trebui sa coboare in mod corespunzator. Dar nu este asa. Conform cifrelor oficiale oferite in 1988 de guvernul britanic, cota avorturilor din Anglia a ajuns la un nivel record. Numarul avorturilor a crescut din 1969 in 1988 de la 7% la 20%. Este o crestere de aproape 300%! Intre adolescenti numarul lor a crescut chiar de la 9 la 36%, deci de patru ori.

Manipularea limbajului

Dr. med. B. Nathanson (care a condus un an si jumatate cea mai mare clinica specializata in avorturi din SUA si care, a devenit intre timp cel mai hotarat adversar al avortului) a creat urmatoarea expresie: „Manipularea verbala preceda totdeauna manipularea sociala; manipularea limbajului ‑ manipulare a societatii".

Regulile si normele limbii au modificat in profunzime constiinta juridica. In paralel cu disparitia constiintei a ceea ce este drept, dispare intotdeauna si constiinta a ceea ce este nedrept, ca fapta sau neglijenta criminala. Nu trebuie deci sa ne miram ca a disparut aproape cu desavarsire constiinta naturii criminale a uciderii copiilor nenascuti. S‑a dorit oare aceasta? A fost o politica deliberata? Ce amploare a luat pierderea constiintei binelui si a raului ne pot arata intr‑un mod cutremurator cele relatate de o sora de caritate despre practicile din sectia de ginecologie dintr‑o mare clinica din Hamburg, de la mijlocul anilor '80. Citam din Schwäbischer Zeitung — articolul „Biserica si Viata” din 05.12.1990:

...Alta data am participat la o intrerupere de sarcina in luna a sasea. Femeii i se aplicase perfuzia pentru stimularea nasterii, adica procesul de expulzare a fatului fusese provocat artificial, pe cale medicamentoasa. Deindata ce a inceput travaliul de eliminare am chemat medicul de garda. Femeia se afla intinsa pe pat. I‑am pus plosca dedesubt si copilul a cazut in ea. Scancea... Necrezandu‑si urechilor, femeia a intrebat: «Traieste cumva? Striga?» Medicul a taiat cordonul ombilical si a pus capacul pe vas. Am dus oala in spalatorul sectiei, unde, conform regulamentului interior, trebuia lasata circa doua ore, interval dupa care copilul era sigur mort. De acolo ajungea la lada de gunoi a clinicii.... Din cate stiu eu, situatia din sectie nu s‑a schimbat de atunci incoace”.

In cazul de mai sus nu este vorba de un avort in sensul paragrafului 218 din Codul Penal german, ci de omor cu premeditare in sensul paragrafului 211. Dar si aici se aplica formula lingvistica trecuta cu vederea: omorul premeditat al unui copil in varsta de 6 luni ‑ nascut viu ! ‑ este descris drept „intrerupere de sarcina in luna a sasea”...

S‑a folosit aceeasi tactica „manipularea limbajului‑manipularea societatii” pentru a impune nepedepsirea de facto a pornografiei.

Sloganuri ca „mai bine sa previi decat sa avortezi” sau „a te pazi este un rau mai mic” ca si multe altele sunt toate manipulari ale limbii facute cu scopuri precise.

Medicina fara valori – medicina fara etica

Cu aceasta relativizare a ideilor morale s‑a urmarit in stil mare o etica „eliberata” de valori. Este inadmisibil sa‑i impui cuiva propriile tale conceptii valorice, chiar daca ele sunt juste. Asa a aparut medicina a‑valorica, medicina fara etica. S‑a ajuns atat de departe, incat un medic, „bun catolic”, referindu‑se chiar la numele unei asociatii (Federatia Mondiala a Medicilor care Respecta Viata Umana) a atras atentia: „Nu este medic cel ce nu respecta viata”, dar acelasi medic implanteaza femeilor spirala care provoaca avort motivand ca ele doresc aceasta, dar nu reusesc sa o faca singure. Aceasta pozitie trimite la o alta urmare de proportii a „eticii moderne” ‑ permisivitatea in medicina. Pacientul poate dori orice ‑ medicul este doar executantul neutru, neconstrans de consideratii moral‑valorice. Atitudine care isi extinde valabilitatea de la abordarea cosmetizata a contraceptiei, la diagnoza prenatala si avort, pana la eutanasie.

Provocarea panicii prin teoria suprapopularii

Un alt factor creator de motivatii care a ajutat atat emotional cat si ideologic la patrunderea si instalarea anticonceptiei moderne a fost ideea stavilirii „suprapopularii” si ea tot o minciuna crasa. De fapt nu exista o suprapopulare. Initial, anticonceptionalele trebuiau sa tina in frau „suprapopularea” tarilor din Lumea a Treia. Dar conducatorii acestor tari au sesizat la timp resorturile jocului, iar femeile de acolo nu au acceptat sa se supuna acestor agresiuni artificiale. A fost atunci necesara o fulgeratoare comutare a propagandei spre a se dovedi ca femeile natiunilor industrializate acceptau de exemplu pilula si spirala avortionista, ceea ce era adevarat intr‑o masura neasteptat de mare. Numai ca efectul a fost o implozie a numarului populatiei in aceste tari industrializate, in timp ce in Lumea a Treia cresterea populatiei a continuat. Pana in prezent, metodele anticonceptionale moderne nu au reusit sa patrunda in Lumea a Treia. Ce s‑a petrecut la noi a fost sintetizat dr. med. Ellen Grant in cartea sa demna de toata atentia „The Bitter Pill” (Amara pilula): „Sanatatea femeilor a fost jertfita pe altarul planificarii populatiei”.

Efecte amenintatoare asupra structurii demografice – exemplul Germaniei

Cateva cifre sunt indeajuns spre a ne arata amenintatoarele urmari pentru structura populatiei in Germania de Vest. Implementarea si mentinerea in viabilitate a dinamicii reformei sistemului de pensii introdusa in 1957 sub cancelariatul lui Konrad Adenauer (CDU) depindea direct de un anumit numar minim de copii absolut necesar pentru a mentine sistemul stabil. Daca notam acest numar necesar din 1957 cu 100%, in 1983 numarul de copii a scazut la aprox. 60%. Adica, in 1983 lipseau deja 40% din copiii care ar fi intretinut stabilitatea sistemului. Depresiunea demografica a inceput in 1970. Coeficientul net de reproducere, a scazut in 1970 exact sub 1, la 0,946 si de atunci incoace a coborat in continuare. In 1982 era de numai 0,647 pentru teritoriul vest‑german. Coeficientul net de reproducere este cifra care indica daca populatia unui stat stagneaza, ramane constanta (= 1.00); daca ea scade, cifra este subunitara, daca populatia creste, coefic.devine supraunitar.

Realitatea faptului ca legislatia isi pune amprenta asupra moravurilor a fost negata si considerata drept o conceptie invechita si depasita. Fundamentele spirituale si morale ale Germaniei de Vest au fost profund si puternic zdruncinate. Viata economica s‑a destabilizat si a fost initiata atat de controversata Ostpolitik.

Drept urmare, totala interzicere a produselor pornografice a fost ridicata intr‑o mare masura, iar controlul exercitat de stat a fost inlaturat, toate sub motivatia ca morala publica si privata ar fi, chipurile, o zestre juridica inutila. SPD(partidul ce guverna atunci) a respins ca fiind o ideologie conservatoare si a combatut cu hotarare conceptia ca pornografia, „conform normelor superioare”, este desfrau, incalca „ordinea sexuala a casatoriei” si „legea moravurilor” si trebuie sa fie reprimata, pentru ca in caz contrar regulile de control „ale tuturor formelor de sexualitate care nu servesc perpetuarea speciei” ar exploda.

In anul 1988, Renate Schmidt, vicepresedinta fractiunii SPD din Bundestag prezenta strategia din anii '70 in modul urmator: „Reusita iesire de sub acest control, cu intentii emancipatoare, de stanga, avea drept tel eliberarea vietii sexuale sub toate aspectele prin desprinderea ei de reprezentarile legate de stigmatul desfraului, pacatului si murdariei”!

Sexualitatea trebuia sa fie separata de perpetuarea vietii si trebuia sa fie prezentata ca o necesitate corporala, biologica, oarecare. Cu ce profunde consecinte! Privind retrospectiv, Renate Schmidt, din SPD, constata in 1988 urmatoarele: „Eroarea revolutiei sexuale a fost aceea de a considera sexualitatea eliberata de stigmatul ‚desfraului’ si constrangerile procreatiei… drept o necesitate fiziologica ca oricare alta.„ .

In fata consecintelor persistente ‑ cresterea nivelului general al agresivitatii, climatul generalizat de violenta, inclusiv cel din mediile de informare; o evolutie care, de altfel, ar fi fost intru totul previzibila, atunci cand se coboara pragul tolerabilitatii si se distruge sentimentul pudoarei ‑ cercul de lucru al fractiunii parlamentare SPD pentru egalitatea dintre barbati si femei si‑a pus in 1988 pentru prima data „problema unei posibile limitari sau chiar eliminari a liberalizarii” si a unei alte atitudini „fata de sexualitate”. La sfarsitul lucrarilor s‑a ajuns chiar la concluzia ca „avem nevoie de o noua etica” si, fireste, acesteia ar trebui „sa‑i revina sarcina de a sustine lamurirea situatiei noastre prezente”.

In februarie 1943, la invitatia Universitatii Durham, prof. dr. C.S. Lewis a tratat in trei conferinte problema obiectivitatii principiilor morale primare, prezentand cu o rara ascutime de spirit ideea ca este pusa in joc existenta sau pieirea omenirii („a fi sau a nu fi”) daca omul dispretuieste legea morala valabila in mod absolut si considera ca isi poate construi o etica noua, convenabila lui.

„...Legea naturala sau morala traditionala ...este sansa unica a tuturor judecatilor de valoare”, spune foarte convingator prof. dr. Lewis. „Daca ea este refuzata, atunci va fi respinsa orice valoare. Daca se pastreaza vreuna din valori, atunci se mentine si ea... Daca obligatia morala fata de parinti este o superstitie, atunci tot superstitie este si obligatia mea fata de urmasi. Daca dreptatea este o superstitie, atunci si datoria morala fata de patria si neamul meu tot superstitie va fi. Asa cum este o valoare veritabila cercetarea stiintifica, tot asa este si fidelitatea conjugala. Rebeliunea noilor ideologii impotriva «Legii naturale» este razvratirea crengii impotriva trunchiului; daca ar izbandi, rebelii ar fi pusi in situatia de a constata ca s‑au distrus pe ei insisi. [ Lewis, p. 49, 50]

In aceiasi perioada de timp, din octombrie 1969 pana in septembrie 1982 s‑a desfasurat si apriga lupta pentru inlaturarea protectiei prin Codul Penal a copiilor nenascuti, aflati in trupul mamei lor (§ 218 Cod Penal): Libertatea de a ucide era fundamentata pe un pretins drept la libera dispunere de sine insasi a femeii.

Cateva cifre revelatoare: Conform statisticilor oficiale ale Ministerului Federal pentru Tineret, Familie, Femei si Sanatate, numarul de copii sub 15 ani din RFG a variat astfel :

· 1970: 14,3 milioane

· 1983: numai 9,7 milioane, deci cu 33% mai putin decat in 1970! Pentru 1995 se estimeaza un numar de numai 7,5 milioane de copii, deci deja 48% mai putini decat in 1970, adica din 1970 pana in 1995 numarul de copii ar trebui sa scada de doua ori!

· Un ultim exemplu pentru aceasta evolutie primejdioasa, in care numarul de copii scade mereu, iar numarul persoanelor in varsta creste mereu :

Pentru fiecare 100 de locuitori:

in 1910 5 varstnici (oameni peste 65 ani) 34 copii (pana la 14 ani) raport 1 : 6,8

in 1988 15 varstnici 16 copii raport 1 : 1

in 2040 29 varstnici 12 copii raport inversat: 2,4 : 1

Unul din semnalele de inceput ale acestei evolutii nesanatoase a fost pedagogia emancipatoare de stanga a Scolii de la Frankfurt prin „teoria criticista” (numita pana in 1933 teoria marxista !!) care promova urmatoarele idei:

· inlaturarea si distrugerea educatiei impregnate de crestinism;

· coborarea pragului pudorii, eliberarea (prin jurisprudenta) a instinctului sexual, disocierea lui de procreare si de „casatorie ca ordine sexuala”, cu o concomitenta anihilare a sentimentului rusinii;

· distrugerea legaturilor cu familia, parintii, cultura crestina, cu religia, cu Biserica, cu neamul si cu statul; o rasturnare a extremei false: „Tu nu esti nimic. Poporul tau este totul !” in cealalta falsa extrema: „Tu esti totul, poporul tau nu inseamna nimic !”;

· recomandarea si sprijinirea uciderii copiilor nenascuti in trupul mamei lor;

· contestarea si combaterea unei ordini specifice si apriorice pentru om, inscrisa in articolul 2 al Constitutiei RFG cu termenul juridic de „Lege a moravurilor”,

· si in acest fel dirijarea spre inuman si chiar bestial

In 1990 impozitul pentru asigurarea de pensii era de 18,7%. Daca evolutia demografica negativa isi urmeaza cursul actual, in 2030, impozitul ar trebui ridicat la 40% sau chiar mai mult pentru a se mentine actualul nivel al pensiilor. Iar daca, ulterior, putinii tineri ramasi in Germania nu vor mai fi de acord sa suporte costurile pentru numerosii batrani din tara, iar cotitura spiritual‑morala tot nu se va produce, atunci va incepe discutia despre pilula mortii.

Observam o orientare pe care o semnalase Ferdinand Oertel inca din 1979: „In conditiile societatii preindustriale a‑ti creste proprii copii era ceva legitim, legitimat de sistem. In prezent, dimpotriva, este «la moda» si marcheaza directia sociala cel care nu are copii si isi foloseste intregul venit pentru placeri proprii cat mai mari.

Cercetarile francezului Pierre Chaunu [12, p. 202‑203] au aratat ca in anii 1978‑79 Münchenul a atins coeficientul net de reproducere 0,35: „Daca fertilitatea actuala se va mentine la acelasi nivel scazut, din anul 2010 populatia Münchenului va avea urmatoarea structura:

sub 20 de ani – 6,0%

peste 65 de ani – 70,0% fiecarei nasteri ii corespund 19 decese.

Chiar asa! Intram in domeniul absolutei absurditati. Dar nu calculele sunt absurde! Situatia in care alunecam fara sa ne dam seama este absurda. Daca nu se intampla ceva, rapid si masiv, daca ne lasam manati in continuare ca pana acum, daca femeile germane din Bavaria si RFG vor ajunge la aceiasi fertilitate medie ca acelea din München intre 1975 si 1979, atunci vom avea in fata urmatoarea imagine:

1978 2278

Bavaria 10.819.000 loc. 1136 loc.

RFG 61.300.000 loc. 6400 loc.

Sus     Inainte >>Sursa: http://www.adevaruldespreavort.ro/ce-spune-stiinta-medicina/60-mijloace-anticonceptionale-mijloace-contraceptive-efecte-secundare-fatale-despre-care-nu-se-vorbeste-manipularea-limbajului-manipularea-societatii
Share
 

Copiii nenascuti sunt fiinte umane, sunt oameni - Dovada, poze, marturii.

Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.
Cum arata un copil la 12 saptamani: Noah copil de 12 saptamani (din momentul conceptiei) - Uimitoarea fotografie cu Noah (sarcina pierduta, avort spontan la 12 saptamani si 5 zile - 20.02.2014) arata UMANITATEA COPILULUI NENASCUT.

Vezi poza mai mare: Noah, copilul nenascut de 12 saptamani - Fotografie 799x522 pixeli

Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, shows humanity of unborn - LifeSiteNews.com

- Stunning photo of Noah, miscarried at 12 weeks, will amaze you - LiveActionNews.org

- 6 copii ale caror vieti modifica datele dezbaterilor despre avort - StiriPentruViata.ro

- Cum arata un copil la 12 saptamani. Fotografii si marturii tulburatoare despre sase bebelusi avortati (avort spontan - pierderi ale sarcinii, nasteri premature: Noah - 12 saptamani si 5 zile, Adelaide Caines - 24 saptamani, Walter Joshua Fretz - 19 saptamani, Nathan Isaiah - 13 saptamani si 4 zile, Christian Buchanan [Mama lui Christian, Lacey, a realizat aceasta inregistrare video de pe YouTube prin care a transmis povestea lor. Oamenii i-au spus sa faca avort sau s-au intrebat de ce nu a făcut acest lucru cand au vazut handicapul lui Christian. Dar Lacey a fost mereu convinsa ca Christian – si toti ceilalti copii – sunt valorosi, in ciuda oricarei afectiuni, handicap sau circumstanta dificila cu care ei sau parintii lor s-ar putea confrunta. Christian a aratat lumii ca fiecare copil merita o sansă la viata.], David Raphael - 6 saptamani) - GanduriDinIerusalim.com

- 10 lucruri uimitoare care se intampla la copii inainte de nastere - 10 amazing things that happen to babies before birth - LiveActionNews.org


Clinicile de Avorturi, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "Sanatatea Reproducerii" DEMASCATE! 

[investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa le puteti vedea mai jos]
Clinicile de AVORTURI, Planificare Familiala ("PLANNING FAMILIAL") si serviciile pentru "SANATATEA REPRODUCERII" sunt DEMASCATE! - Investigatii sub acoperire - inregistrari video, cu camera ascunsa de catre Centrul pentru Progres Medical (CPM) - Center for Medical Progress (CMP)Trafic cu organele copiilor avortati (ucisi prin avort - AVORT sau "intreruperea sarcinii" = PRUNCUCIDERE) sau organele copiilor nascuti vii (avort prin nastere-partiala) si apoi ucisi in urma prelevarii (zdrobirii, sfaramarii si taierii corpului copilasilor [COPII FIIND INCA VII] in sau in afara uterului mamei) de tesuturi si organe (inima, ficat, plamani, timus, ochi, tesut nervos [creier, maduva spinarii], picioare si maini [pentru muschi], etc.), astfel tesuturile si organele "prelevate, luate" in scopuri de "cercetari stiintifice" sunt vandute ilegal (traficate) pentru "testarile clinice" ["clinical trials"] de medicamente, de produsele cosmetice, pentru "cercetari in regenerarea celulara" cu sau fara celule stem, etc., vanzarea organelor copiilor avortati (sau ucisi in sau in afara uterului in urma luarii tesuturilor si organelor) se face catre: companiile BioTech - Biotechnology [StemExpress, Novogenix, ABR (ADVANCED BIOSCIENCE RESOURCES, INC - Advanced BioScience Laboratories, Inc (ABLinc): Advancing Vaccines and BioTherapeutics), etc.] sau BigPharma (companiile din Marea Industrie Farmaceutica si Cosmetica), la universitati, etc.

Investigatiile au fost facute sub acoperire cu camera ascunsa pe o perioada de 3 ani (2012 - 2015) de catre Centrul de Progres Medical (The Center for Medical Progress). http://www.CenterForMedicalProgress.org

"PROFIT" - Banii obtinuti Ilicit de catre Planned Parenhood din [Traficul de] Organe si Tesuturi ale Copiilor Avortati - Lantul de clinici Planned Parenthood, clinici de Avorturi (si servicii de "Planificare Familiala", "Planning Familial", "Sanatatea Reproducerii") DEMASCATE!

"PROFIT" - Planned Parenthood's Illicit Moneymaking From Baby Body Parts - Abortion clinics, "Family Planning Clinics" and "Reproductive Health Services" EXPOSED!

Video: Published on Jan 5, 2016


Vezi mai mult despre minciunile Clinicilor de Avorturi, Planificare Familiala ("Planning Familial") si serviciile pentru Sanatatea Reproducerii ("Educatie Sexuala" - "Sexual Education", "Drepturile Reproducerii" - "Reproductive Rights", "Drepturile Sexuale" - "Sexual Rights", etc.) la:

- Clinicile de Planificare Familiala DEMASCATE ! - Cabinetele de Planificare Familiala (Planning Familial) DEMASCATE ! - Family planning clinics EXPOSED ! - Planned Parenthood EXPOSED ! - Investigarea minciunilor medicale si de manipulare cu camera ascunsa! - AdevarulDespreAvort.ro


PRO-VITA - PENTRU VIATA - POUR LA VIE - PRO LIFE Romania

Viata incepe in momentul conceptiei

PRO LIFE

Life begins at conceptionCopyright © 2018 Avortul si Contraceptia.
Copyright © 2018 Avortul si Contraceptia.Reproducerea sub orice forma, in intreg sau parte, a materialelor, este permisa si incurajata si poate fi facuta in conditiile acestei licente, adica doar in scopuri non-comerciale si trebuie sa fie insotita de citarea sursei. Modificarea materialelor preluate este interzisa. Respectarea conditiei de "fair use" (utilizare cinstita) este obligatorie.
 

Sustinere - Promovare

Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc. - www.AdevarulDespreAvort.ro
Adevarul despre Avort - AdevarulDespreAvort.ro - Ce NU se spune despre: avort, anticonceptionale, contraceptive, sterilet, RU 486 (Mifepristone), avort timpuriu, avort menstrual, avort hormonal, avort medicamentos, Sindromul Post-Avort, bolile cu transmitere sexuala, prezervativ, spermicide, fertilizarea in vitro - FIV, cum se dezvolta copilul nenascut (intre conceptie si nastere), dezvoltare embrionara, fetala, etc. Studii medicale, filme, marturii, etc.

"Raspunsul la criza unei sarcini este eliminarea crizei, nu a copilului."  (Jeannie W. French)

C A R T E

Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si  crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din  Romania - Autori: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan  - Editura Renasterea 2008
Cartea de bioetica medicala si crestina: Indrumarul medical si crestin despre viata al Federatiei Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania - Autor: Dr. Christa Todea-Gross, Preot prof. dr. Ilie Moldovan - Editura Renasterea, Cluj-Napoca, 2008
Cartea este scrisa pe intelesul tuturor, nu trebuie sa ai anumite cunostinte medicale ca sa intelegi ce scrie in ea.
Descarcare / Download Carte - GRATUIT


Marketing pentru genocid
Cartea isi propune sa contribuie la prezentarea cat mai clara a originilor, mijloacelor si scopurilor urmarite de "industria avorturilor". Intr-adevar, cand vorbim despre avort vorbim si despre o industrie - despre o imensa afacere, cu implicatii si sustineri puternice in guverne si in institutiile supra-nationale, globaliste - care are ca "obiect de activitate" si mijloc de obtinere a profitului uciderea copiilor nenascuti.


Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009

Marketing pentru genocid - Editura Nepsis 2009


AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014 (prima ed) - ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013

AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor - BARBATII L-AU IMPUS. BARBATII DOMINA PRIN EL. BARBATII IL POT COMBATE. - Brian E. Fisher - Editura ProValori Media - 2014

Titlu original:
ABORTION: The Ultimate Exploitation of Women - MEN STARTED IT. MEN OPPRESS WITH IT. MEN CAN END IT. - Brian E. Fisher - 2013
AbortionExploitsWomen.com

Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- AVORTUL: Ultima exploatare a femeilor


Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)

Pornografia maladia secolului XXI - Virgiliu Gheorghe - Editura Prodromos, Asociatia pentru apararea familiei si copilului - 2011 (prima editie)Descarcare / Download Carte - GRATUIT la:
- Pornografia maladia secolului XXI (21)


Pentru mai multe carti, brosuri, afise, pliante Pro-Vita, etc. click aici

Una din activitatile proiectului „Rupe Tacerea” este diseminarea unor marturii personale despre impactul nefast al avortului in viata celor afectati. Toate marturiile sunt veridice. Multumim persoanelor care au fost de acord sa fie filmate pentru curajul de care au dat dovada, expunandu-se public in incercarea de a rupe tacerea din jurul unui subiect atat de delicat si dificil de abordat oriunde in lume, dar mai cu seama in Romania. -  Un proiect derulat de Asociatia Pro-vita pentru Nascuti si Nenascuti filiala Bucuresti.

Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale. - Pro Vita Bucuresti - ProVitaBucuresti.ro
Veau sa aflu! - Programul educational "Vreau sa aflu!" - Scop: Formarea unei perspective responsabile fata de relatiile sexuale; sprijinirea dezvoltarii personale prin constructia unor principii solide despre sexualitate, valorile morale si sociale.

Strigatul mut. Afla adevarul despre avort!

Cultura Vietii - Blog de promovare a valorilor vietii - Pro Vita - Pro Life

 

MEDICI PENTRU VIATA - In apararea vietii umane, din prima clipa. - MediciPentruViata.ro
"Medicii pentru viata" isi propun apararea vietii umane in toate stadiile sale, din momentul conceptiei pana la moartea naturala, in conformitate cu juramintele si deontologia medicale autentice.

Marsul Tacerii - 1 iunie 2010 - Pro-Vita Bucuresti

Pe data de 1 Iunie 2010, Pro Vita Bucuresti  a organizat "Marsul Tacerii". Un mars pentru dreptul la viata al copilului nascut si nenascut.

Copiii si mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este solutia.

Copiii nenascuti nu pot striga si nici nu pot raspunde daca-si doresc sau nu viata. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apara. 

Punctul de intalnire a fost in parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (intre gura de metrou Brancoveanu si Cimitirul Catolic) la ora 17:00.

Detalii la: Marsul Tacerii - Pro Vita Bucuresti

Prima editie a "Marsului pentru Viata" in Bucuresti desfasurat pe 26 martie 2011
(vezi si galeria foto, inregistrarea video)


MARSUL PENTRU VIATA - Fiecare viata este un dar.

MARS PENTRU RESPECTREA VIETII IN ORASELE ROMANIEI

Vino la marsul pentru Viata!

„Marsul pentru Viata” este un eveniment care se desfasoara anual, concomitent, in mai multe orase din Romania, in jurul datei de 25 martie (sarbatoarea „Buna Vestire”) si este organizat de asociatii ale societatii civile care compun miscarea pro vita (pentru viata, pro life).
Scopul este afirmarea dreptului la viata pentru toate fiintele umane incepand cu momentul conceptiei si totodata sustinerea familiei traditionale si a valorilor acesteia, temelia unei societati solide si sanatoase.

Pentru alte orase si detalii (ziua, ora, trasee, contacte) despre Marsul pentru Viata din Romania vedeti: MarsulPentruViata.ro

Marsul pentru Viata in alte tari

March for Life - Canada
March for Life - USA
Rally for Life - Irlanda
Mars voor het Leven - Olanda
Marsch für's Läbe - Elvetia
Marsch für das Leben - Germania
Mars voor het Leven - Marche pur la Vie - Belgia
Marche pur la Vie - Franta
Si a la Vida - Spania
Marcia per la Vita - Italia
Mars pentru Viata - Slovacia

Banner